Kurşunlardan kaçıyorum

RUMUZ: BEYNİNDEN VURULMAK

Rüyamda beni vurmak isteyen birinin kurşunlarından sürekli olarak kaçıyordum ve sanırım başarıyordum. Kalabalık bir ortamda bulunduğumuzu (belki bir yol ortası) ve işyerinden insanlarla birlikte olduğumuzu hatırlıyorum. Hepimiz kurşunlar altındaydık ama asıl hedef bendim. Bunu o zamanki iş stresime yordum. Aynı hafta içinde rüyamda bu kez evde olduğumu gördüm. Ama durmadan o gece öleceğimi düşünüyor ve kendimi ölüme hazırlıyordum. Sonunda da kafamın tam arkasından vuruluyordum. Ardından ailem geliyordu. Öleceğimi biliyor, kendimi ölüme hazır hissediyor ama yine de çok korkuyordum. Tek hatırladığım da bu ölüm korkusu...

Çeyiz alışverişi

RUMUZ: ÇEYİZ

Ben bekar bir kadınım ve hayatımda şu anda ciddi anlamda kimse yok. Ancak rüyamda kendimi çeyiz hazırlarken gördüm. Bu gördüğüm çeyizler, mutfak eşyalarıydı... Ardından arkadaşlarımla beraber büyük bir alışveriş mağzasına gidip taksitle bir şeyler aldım.


YORUM: Büyük mağazada yaptığınız taksitli alışveriş, modern pazarlama yöntemlerinin bilinçaltımıza yaptığı etkiye güzel bir örnek oluşturuyor. Rüyanızın bu kısmı rastlantısal... Ama genel olarak, rüyanızda yaptığınız çeyiz alışverişi evlilikle ilgili beklentilerinizin ve aşk hayatınızda bazı yenilikler yapma isteğinizin bir göstergesi.
Yazarın Tüm Yazıları