Korkular tetikleniyor

RUMUZ: Talih kuşu

Uzun zamandır devam eden bir talihsizlik döneminden söz ediyorsunuz ve ne zaman biteceğini soruyorsunuz. Astrolojik açıdan yaptığım incelemeye göre sizin çok kuvvetli bir kişiliğiniz ve zorlayıcı bir yapınız var. Üstelik odaklanma yeteneğiniz o kadar kuvvetli ki, başka şeyleri görmenize engel oluyor. Yani dikkatinizi odakladığınız konuyu takıntı haline getirebiliyorsunuz.

Tabii bu özellik hayatınızı zorlaştırıyor. Yaşadığınız olayları fazla büyütmeyin ve derinleşmeyin. Özellikle ilişkilerinizle ilgili düşüncelerinizi değiştirmeli ve ilişkinize farklı açılardan bakmayı öğrenmelisiniz. Aslında değişiyorsunuz fakat bu değişim öylesine yavaş oluyor ki, kendiniz farkına varamıyorsunuz.

Sözünü ettiğiniz sıkıntılı dönemde aynı zamanda fırsatlar da ortaya çıkmış. Fakat bunları pek iyi kullanamamışsınız. Ancak şimdi farkına varıyorsunuz. Bu çok iyi bir aşama. En azından neyi ve neden kullanamadığını tespit edecek duruma gelmişsiniz. Sizin de belirttiğiniz gibi bundan sonrası önemli. Sizin için fırsatlar dönemi başlamak üzere. Aralık ayı bir dönem noktası niteliği taşıyan gelişmelerin olacağını gösteriyor. Şimdiye kadar yaşadığınız kayıplar, kazanca dönüşecek ve sabırlı gayretinizin ödüllerini almaya başlayacaksınız.

RUMUZ: İsteksiz

Doğum haritanızda Ay ile Satürn kavuşum konumunda bulunuyor ve şu sıralar geçiş yapan Satürn’den etkileniyor. Üstelik hem Jüpiter, hem de Neptün tetiklediği için kaygılarınız derinleşirken istekleriniz büyüyor. Ancak kendinizden memnuniyetsizlik biçiminde ortaya çıkan duygular, olayları karamsar yönden değerlendirmenize neden olabilir. Mutlu olmak için büyük bir istek duyarken, endişelerin sonucunda ortaya koyduğunuz davranışlar yüzünden mutsuz olabilirsiniz.

Biraz daha iyimser açıdan olaylara bakmaya çalışın. Şansınızın farkına varmaya ve kullanmaya gayret gösterin. Yükselen burcunuz Terazi ve ilişkiler sizin için çok önemli. Fakat ilişkide bulunduğunuz kişilere istedikleri gibi davranmaya çalışmak yerine kendi isteklerinizi ortaya koymak için gayret edin. Sorduğunuz kişiyle aranızda aşk ve uyumlu etkiler var. Onunla aranızda gerilim olsa bile ilişkiniz değişecek ve Kasım sonundan itibaren istediğiniz yönde gelişecek.

Korkular tetikleniyor

Sabahın erken saatlerinde duygusal baskı yaratan durumların ortaya çıkması korkuları tetikleyebilir ve istekleri ortaya koymak zor olabilir. Unutulmuş bilgilerin ve geçmişin derinliklerine gömülü olayların açığa çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumuna bakılırsa, duygular derinleşecek ve sürpriz gelişmeler meydana gelecek. Akşama doğru duyguların değişeceğini işaret eden gökyüzünün konumu, sistem ve uygulamalara yönelik yeni stratejiler belirleneceğini gösteriyor.
Yazarın Tüm Yazıları