GeriKahvaltı Armut reçeli tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Armut reçeli tarifi

Armut reçeli tarifi

Rengi ve kıvamıyla iştahınızı kabartacak armut reçeli tarifi.

  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30-60 dk

Yapımı için malzemeler

Malzemeler:

·        6 adet yumuşak armut

·        3 su bardağı şeker

·        1 yemek kaşığı limon suyu

Üzeri için:

·        Taze nane

Kullanılan ürünler;

·        Arçelik Gurme Şef™ Pro Çok Amaçlı Pişirici 

Armut reçeli tarifi Nasıl yapılır?

Tarif

  1. Armutların kabuklarını soyup, dörde bölün ve çekirdeklerini temizleyin.
  2. Arçelik Gurme Şef™ Pro Çok Amaçlı Pişiriciyi reçel programına alıp içine armut dilimleri, şeker ve limon suyunu ekleyip 45 dakika pişirin.
  3. Armut reçeliniz hazır.
  4. Soğuduktan sonra üzerine taze nane serperek servis edebilirsiniz.

Afiyet Olsun!

Sponsorlu İçerik.