Kasım ayında Türkiye uyanıyor

Türkiye’yi uyandıran olayların meydana geleceğini işaret eden gökyüzünün konumu, özellikle Kasım ayının Türkiye için çok önemli olaylara gebe olduğunu gösteriyor.

Çünkü Kasım ayındaki gezegenlerin konumu Türkiye’nin yıldız haritasını tetikliyor ve potansiyellerini harekete geçiriyor.

Bu ay meydana gelen olaylar Türkiye için son derece önemli olacak. Türkiye’nin kaderinde bulunan değişikliklerin gerçekleşmesini sağlayacak olan olaylar, aynı zamanda potansiyel gücünün açığa çıkmasını sağlayacak.

Geri giden Merkür, hem Jüpiter, hem de Neptün döngüsünü tetikliyor ve aynı zamanda Uranüs döngüsü de uyanmış bulunuyor. Bütün bunlar hem Türkiye’nin potansiyellerinin, hem de Türkiye’de yaşayan halkın potansiyel gücünün uyanacağını işaret ediyor.

Türkiye’nin yıldız haritasında Uranüs, Pluto ve Venüs arasında büyük üçgen var ve Venüs ile Jüpiter kavuşum konumunda bulunuyor. Geri giden Merkür bu büyük üçgeni harekete geçirecek ve aynı zamanda Aslan Burcunda ilerleyen Satürn ve Kova Burcunda ilerleyen Neptün etkileyecek.

Geçiş yapan Uranüs Türkiye’nin yıldız haritasındaki Ay Düğümlerini tetikliyor. Zaten Güney Ay Düğümü ile Uranüs Türkiye’nin haritasında kavuşum konumunda bulunuyorlar. Ani değişimleri, özgürlük, devrim ve yaratıcı zekayı sembolize eden Uranüs ile geçmişten gelen bilgiyi sembolize eden Güney Ay Düğümü’nün kavuşumu, Türkiye’nin aniden ortaya çıkan olaylar aracığılığı ile kendisini yenileyeceği ve değiştireceğini gösteriyor. Uranüs döngüsü kaderinde var olan potansiyelin uyandığı bir zamanı işaret ediyor.

Aynı zamanda derinlere gömülmüş ve ortaya çıkması engellenmiş fikir ve düşüncelerin de uyandığı bir dönem. Ve meydana gelen olaylar, şimdiye kadar saklanan, gizlenen, endişe ve korkuların baskısıyla ortaya konulmayan yaratıcı gücün uyanmasını sağlayacak.

18 Kasım gününe kadar geri gidecek olan Merkür, önce Jüpiter döngüsünü tetikliyor. Ardından Venüs’ü tetikleyecek ve Venüs-Uranüs-Pluto arasındaki büyük üçgeni uyandıracak. Bu sırada Akrep Burcunda ilerleyen Mars, Kasım ayının ortalarına doğru Venüs’ü tetikleyecek ve Türkiye’nin sahip olduğu potansiyel gizli güç görünür hale gelecek.

Güç mücadeleri başlıyor

Yepyeni başlangıçlar yapmak için kuvvetli arzuların uyanacağı bir gün. Fakat tedbirli davranmaya zorlayan durumlar ortaya çıkabilir ve girişimler ertelenebilir. Eskiden yapılmış işler ve alınmış kararların yeniden gözden geçirileceğini işaret eden gökyüzünün konumu, yöntemlerin ve alışılmış uygulamaların değiştirilmesi için zorlayacak olayların açığa çıkacağını gösteriyor. Gizli güç mücadeleleri ortaya çıkacak ve sürprizler derinden etkileyici olacak.
Yazarın Tüm Yazıları