Joss Stone’a dövmeli ceket

Grammy ödüllü soul şarkıcısı ve söz yazarı Joss Stone, geçtiğimiz hafta İstanbul Caz Festivali kapsamında Santralİstanbul’da konser vermişti.

İKSV’nin düzenlediği İstanbul Caz Festivali’nin gösteri sponsorları arasında olan Matraş, yeni albümünün ilk konserini İstanbul dinleyicisine veren Joss Stone’a deri ceket hediye etmiş. Matraş’ın yöneticilerinden Ayşen Matraş, Stone için özel ürettikleri bu ceketin bir koluna dövme de yaptırmış. Bebek’teki Red Cat Tattoo Dövme Stüdyosu’nun sahibi Emrah Çakın, üzerinde Joss Stone’un imzasının olduğu cekete lotus çiçeği, koi balığı, Anka kuşu, Bengal kaplanı ve su perisi gibi dövme sanatında özel anlamları olan desenler çizmiş.

Modern pin-up kızı

Mecmua dergisinin “Pin-up Kızları” köşesinin bu ayki konuğu, kendi adıyla açtığı moda blog’u ve tasarladığı iki boyutlu kıyafetlerle adından söz ettiren Deniz Berdan oldu. “Pin-up kızlarında yuvarlak hatlar ve bembeyaz ten olmazsa olmazlardan. Dar kalçalar ve fazla ince, kıvrımı az bir bedenle, benden çok iyi bir pin-up kızı olmayabilir” diyen Berdan, objektife kendi tasarladığı “modern pin-up koleksiyonu” ile poz verdi. Bu arada Berdan’ın iki boyutlu pin-up koleksiyonu, Beymen Blender mağazalarında, Galata’daki tasarım butiği Building’de ve Midnightexpress’te satışa sunuldu.

Yıldızları giydirecek

Bugüne dek birçok ünlü ismi giydiren tasarımcı Tuvana Büyükçınar Demir, geçen sezonun en iddialı yapımlarından “Küçük Sırlar” dizisinde Sinem Kobal’ın giydiği kıyafetlere de imza atmıştı. Demir, yeni yayın döneminde birbirinden iddialı yapımlarla seyirci karşısına çıkacak ünlü oyuncular Naz Elmas ve Fahriye Evcen’in kostümlerini de hazırlayacak. Demir’in koleksiyonlarının en özel parçaları ve özel tasarımları, birbirinden güzel oyuncularla ekrana taşınacak.

Bodrum’a başkan olacak

Yılın altı ayını Bodrum’da geçiren ve her yaz beş yıldızlı otellerde açtığı sergilerle sanatı tatilcilerin ayağına götüren Toprak Sanat Galerisi’nin sahibi Ayfer Toprak, bu yaz Türkbükü sahilinde bir galeri açmıştı. Toprak, eşi Cengiz Karavan’la birlikte konuk olduğu “Sky Turk Elite” programında, gelecek yerel seçimlerde Bodrum ya da Türkbükü’nün belediye başkanlığına adaylığını koyacağını açıkladı. Cengiz Karavan da geçtiğimiz genel seçimlerde AK Parti İstanbul 2. bölgeden milletvekili aday adayı olmuş ancak Meclis’e girememişti.

Galata hatırası

Sahibi olduğu EKAV Art Galery ile birçok sanatsal etkinliğe imza atan İnci Aksoy, geçtiğimiz günlerde Galata Mevlevihanesi’ni ziyaret etti. Daha önce birçok kez mübarek gecelerde türbe ve camileri gezerken gördüğüm İnci Hanım, ramazanın gelmesiyle semazenlerin gösteri yaptığı mevlevihanede hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Hayırlı evlat

Tarkan, geçtiğimiz günlerde Türkiye turnesi kapsamında İzmit’te sahneye çıktı, konser öncesinde de Minik Kalplerle El Ele Derneği’nin (Mika-Der) desteklediği İzmit Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Tarkan’a eşlik edenler arasında Mika-Der Başkanı Nesrin Ercan’ın yanı sıra işadamı Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena da vardı. Yaptığı bağışlar ve hayır işleriyle adından söz ettiren babasından bayrağı devralan Sena, Mika-Der üyeleri arasına katılmış ve şimdilerde zamanının büyük bölümünü hayır işlerine ayırıyormuş.

Açık havada sinema

Turkcell Kuruçeşme Arena’daki “gnçtrkcll Açık Hava Sinema Festivali”, “Maymunlar Cehennemi: Başlangıç” filminin bu akşam düzenlenecek ön gösterimiyle devam ediyor. gnçtrkcll’liler hem bu filmi herkesten önce seyredecek, hem de “1 bilet alana 1 bilet bedava” kampanyasıyla sadece 10 TL ödeyerek Boğaz’ın, yıldızların ve filmin keyfini arkadaşıyla birlikte çıkaracak.
Yazarın Tüm Yazıları