İnsanın bilinmeyen enerjisi

Douglas Dean, kendi geliştirdiği bir aygıtla ünlü şifacı Ethel de Loach’un parmağının resmini çeker.

Sonuç şaşırtıcıdır. Zira leylak renkli ışıklar püskürtülmüşçesine diğer insanlarınkinden bir santimetre kadar daha geniş bir alana görülmedik biçimde yayılmaktadır. Sonra elini yanında duran arkadaşının yağ kistinin üzerine koyarak iyileştirmeye çalışması istenir. Dean kendini bu işe verdikten 2,5 dakika sonra parmağının ikinci kere resmi çekilir. Bu resim daha da şaşırtıcıdır. Parmak bu kez çok daha geniş, neredeyse iki katı ışınımlar yayılmaktadır.

Parmağın ucunda da yeni oluşumlar gözlenir. Resme bakıldığında şifacıdan hastaya açık bir biçimde aktarılan enerji görülmektedir. Üstelik ertesi gün hastanın yağ kistinin tamamen yok olduğu anlaşıldığında, şifacıdan yayılan bu tuhaf ışınların varlığı şüphe götürmez bir biçimde kanıtlanır.

"Kirlian fotoğraf cihazı"nı anlattığım yazıları okumuş olanlar, bedenden yayılan ışınların resimlenebildiğini hatırlayacaklar. Hatta 1. İstanbul Parapsikoloji Konferansı’nda Kirlian tekniğinin bilgisayar aracılığı ile geliştirilmiş olduğunu da yazmıştım. Son katıldığım Natürel 2006 Fuarı’nda cihazı daha yakından inceleme fırsatım olmuştu.

Bilim insanları henüz yapılan ölçümlere şüpheyle bakmaya devam etseler bile canlılardan yayılan renkli ışınların bir çeşit enerjinin yansıması olduğu da reddedilmez bir gerçek. Hem de yüksek frekanslı bir çeşit elektrik akımı olduğu bile söylenebilir. Zaten ilişkilerde bile "elektrik aldım" gibi tabirlerin ortaya çıkması boşuna değil. Hatta statik elektrik yüklenip metallere dokunduğunuz zaman elektrik çarpmasına benzer durumların ortaya çıkması da ilginç bir deneyim.

Bedenin ısı enerjisi ürettiği biliniyor. Bu durum, termo dinamik tekniklerle her zaman için ispatlanabilir bir şey. Ancak, bu renkli ışınlar elbette ki bu ısı enerjisinden kaynaklanmıyor. Bu durumda canlı bedenin çeşitli enerjilerden meydana geldiğini söyleyebiliriz. Ya da enerji ürettiğini... Üstelik, beyinde oluşan elektrik enerjisinden daha başka bir şey olduğunu da belirtmekte yarar var. Ve tıpkı parmak izi gibi her bedenden yayılan ışınımların görünümleri çok farklı. Araştırmalar ilerledikçe, bir gün bunun adının konulacağını düşünüyorum.

Baskı duygusu oluşabilir

Bugün hayal gücünü tetikleyen olaylar açığa çıkıyor, gökyüzünün konumu ise endişelerin uyanacağını gösteriyor. Özellikle öğleden sonra baskı duygusu oluşturan durumlar ve alışkanlıkları değiştirmeye zorlayan olaylar meydana gelebilir. Şimdiye kadar saklanmış ve korku uyandırmış konulara yönelik ilginç açıklamalar ortaya çıkacak. Ayrıca yapılan açıklamalar son derece etkileyici ve dikkat çekici olacak. Aynı zamanda endişe de uyandırabilir.
Yazarın Tüm Yazıları