İngiltere Prensi’ni ağırladılar

Dün İngiliz Kraliyet Sarayı için büyük gündü.

Haberin Devamı

Kate Middleton, Prens Charles’ın ardından ‘kral’ olacak veliaht Prens William ile muhteşem bir düğün töreniyle evlendi.
Prens William ile Kate Middleton, tüm gelin ve damat adayları gibi düğün öncesinde arkadaşlarıyla eğlenip bekarlığa veda partileri yaptı.
İkili, bekar olarak geçirdikleri son günlerinde Rıza-Levent-Bülent Büyükuğur kardeşler ile Berk Ekşioğlu’nun sahibi olduğu ve geçen ay Doors Group bünyesine katılan, Londra’daki Tom’s Kitchen’da baş başa yemek yedi. O gece, Travel and Leisure US Dergisi’ne de haber oldu...

Partilerin yeni adresi

İstanbul, dünyanın en ünlü tasarım-cılarından Philippe Starck’ın imzasını taşıyan yeni bir davet ve parti mekânına kavuştu. Starck, Türkiye’deki ilk rezidans projesi olan Yooİstanbul’da sofistike ve eğlenceli mekânlar yaptı. Say Yapı ve Yoo işbirliğiyle Ortaköy’de hayata geçirilen Yooİstanbul’un showsuite’i, özel etkinlikler için alternatif bir mekân olacak.

Şampanyaların en gösterişlisi

Haberin Devamı

Şampanya alanındaki en prestijli dergilerden ‘Fine Champange’ tarafından düzenlenen ‘Kör Tadım’ etkinliğinde bin şampanya yarıştı. Aralarından sıyrılarak birinci olmayı başaran Armand de Brignac, yakında Türkiye’de de satışa sunulacak.

Her gün farklı eğlence

2001’den bu yana sadece Amsterdam’da hizmet veren Nomads’ın ikinci şubesi, kasım ayında Ortaköy’deki eski Crystal’in yerinde açılmıştı. Haftanın her günü ayrı bir eğlence sunan Nomads’da birbirinden lezzetli yemeklere salı günleri Rachid Taha, perşembeleri Cezayirli “Rock El Casbah”, cuma ve cumartesi ise Gizem Dans Show ve Bahar Sarah eşlik ediyor.

La Vita

Diyetisyenlerin reçetelerine de giren diyet kurabiyeleriyle ünlü La Vita Nişantaşı, şimdilerde damak tadına düşkün olanların dört mevsim vazgeçemedikleri özel milföy ve cheescake’leri ile adından söz ettiriyor. Nişantaşı’na giderseniz, günün her saati  ünlü isimlere rastlayabileceğiniz La Vita’ya uğramadan geçmeyin.

Bakanlı açılış

Ünlü kebapçı Sait Helvacı, yeni şubesini İstanbul-Beykent’te açtı. Geçtiğimiz gün yapılan açılışa Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu’nun yanı sıra Rahmi Özkan, Veysi Yaşar, Safiye Soyman, Güler Işık, Banu Zorlu gibi ünlü simalar da katıldı. Türkiye’de kebap konusunda bir standart olmadığını söyleyen mekanın işletmecisi Sait Helvacı, “Her önüne gelenin kebap salonu açması çok yanlış” dedi.

F1’in son partileri

Haberin Devamı

Formula 1 yarışlarının İstanbul ayağı bu yıl 8 Mayıs’ta son kez yapılacak. Yarışlarla birlikte birbirinden renkli partiler de düzenlenecek. Vodafone’un 4 Mayıs’ta düzenleyeceği Formula 1 partisine Reina ev sahipliği yapacak.
Son yarışın birincisi 2008 Dünya Şampiyonu Vodafone McLaren Mercedes pilotu Lewis Hamilton ve Jenson Button’un da katılacağı partide, Nilüfer sahneye çıkacak. Sanatçı, son albümünde düet yaptığı Şebnem Ferah ile sevilen şarkılarını seslendirecek.
Her yıl düzenlediği Formula 1 partileriyle adından söz ettiren Selim Hamamcıoğlu da 7 Mayıs’ta Hasköy’deki Rahmi Koç Müzesi’nde ‘Racing Fever Party’ adını verdiği parti serisinin altıncısına imza atacak.

Anneler ve kızlarına

Haberin Devamı

Her kız çocuğu, annesinin ayakkabılarına özenir. Annesinin ayakkabısını giyip de dolaşmayan kız çocuğu var mıdır? Bu güzel çocukluk hayali, şimdi İnci sayesinde gerçek oluyor. İnci, bu yıl Anneler Günü’ne özel olarak anneler ve kızları için “bir örnek” koleksiyon hazırladı.

Party Kids yeni adresinde
Fida Film’in patronu Murat Akdilek’in eşi Sitare Akdilek’in çocuklar için kurduğu Party Kids, Etiler’deki Mohini’den Levent’e taşındı. Çocuklar için gym ve pilates gibi aktivitelerin yapıldığı Party Kids, bin metrekarelik, dört katlı, bahçeli bir komplekste hizmet vermeye başladı.

İstanbul’a geliyorlar

Dünyaca ünlü Harry’s Bar’ın ve Cipriani restoranlarının sahibi Arrigo Cipriani, İtalya’nın en tanınmış işadamlarından Lapo Elkann ve şarap dünyasının önde gelen isimlerinden Marco Fantinel, İstanbul’a geliyor. Mania Gurme tarafından Türkiye pazarına sunulan I Spirit Vodka’nın yaratıcıları olan üçlü, önce İtalya ardından da farklı ülkelerle tanıştırdıkları içeceği şimdi de Türkiye’deki votka severler ile buluşturacak.

Queen’s Day eğlencesi

Haberin Devamı

Hollanda’da her yıl geleneksel olarak kutlanan “Queen’s Day”, bu yıl Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu’nun himayesinde, İstanbul’un performans merkezi The Hall İstanbul’un düzenleyeceği organizasyonla da kutlanacak. Bugün İstiklal Caddesi’nin fon, tramvayların da sahne olarak kullanılacağı şenlik yürüyüşüyle başlayacak organizasyon, Hollanda’nın dünyaca ünlü DJ’i Funkerman’ın performansıyla daha da renklenecek. Turuncunun sıcaklığı ve eğlencenin ateşiyle siz de bu büyük eğlenceye hazır olun!

Yazarın Tüm Yazıları