İletişim karışıklığına dikkat

Gerilim yaratan olaylara yönelik ilginç tedbirler alınabilir ve şimdiye kadar uygulanan yöntemlerin dışına çıkılabilir.

İlişkiler son derece olumlu yönde gelişecek fakat iletişim ve haberleşmelerle ilgili meydana gelen karışıklıklar radikal değişikliklere neden olacak. İletişim cihazları ve elektronik araçlarla ilgili sorunların ortaya çıkması ilginç çözümler bulunmasına ve sistemle ilgili önemli değişiklikler yapılmasına neden olacak.

Merkür ve sağlık

Akıl, haberleşmeler ve iletişim araçlarını sembolize eden Merkür’ün Yay Burcunda geri gitmesi zihinsel açıdan genişleme ve düşüncelerin ayrıntılarda kaybolması biçiminde etkiler meydana getirirken aynı zamanda derinleşen düşünceler farklı bir adalet kavramını açığa çıkarabilir.

Yay Burcunun zıt burcu olan İkizler’i yöneten Merkür zihinsel faaliyetin dışında dişlerle bağlantısı vardır. Bu nedenle İkizler tiplerinin arasından başarılı dişçilerin çıktığı görülür. Doğum haritasında Merkür’ün Satürn’den aldığı sert etkiler zihinsel faaliyet üzerinde baskı yaratırken aynı zamanda diş sorunlarına da işaret eder.

Merkür’ün geri gittiği dönemlerde ihmal edilen diş sorunlarının ortaya çıkması veya dikkatin dişlere yönelmesi sonucunda her zaman olduğundan daha fazla dişlerle ilgilenilmeye başlar. Şimdi Yay Burcunda geri giden Merkür döneminde ortaya çıkan diş sorunları can sıkıcı olsa bile yarım kalmış tedavilerin sonuçlanacağını işaret ettiği için bu dönemi faydalı bir biçimde geçirmek mümkün.

Geri giden Merkür dönemlerinde nöroloji, zihinsel hastalıklar, eller, kulaklar ve ciğerlerle ilgili çeşitli tedavi yöntemleri önem kazanır ve ihmal edilmiş olan bu organlarla ilgili ortaya çıkan sorunların çözümlenmesi için harekete geçilir.

Geri giden Merkür döneminde Merkür’ün sembolize ettiği organlarla ilgili tedavi yöntemlerini tanıtmak için çeşitli etkinliklerin ve organizasyonların yapılabileceğini, hem de bu konulara yönelik yapılacak yayınlar açısından uygun bir zaman olduğunu söylemek mümkün.
Yazarın Tüm Yazıları