Hazır olun

Bütün duyularıyla baştan çıkarmak isteyen ünlü tasarımcı Donna Karan, "Delicious Night" ile bu kez kadınları ay ışığının aydınlattığı bir gecenin gizemli kollarına bırakıyor. Reklam çekimleri dünyanın en çok kazanan modellerinden biri olan Jessica Stam’le New York sokaklarında gerçekleştirilen parfüm sürprizleri de içinde barındırıyor.

Dünyanın en ünlü moda tasarımcılarından biri olan Donna Karan, 1992 yılında kozmetik dünyasına da giriş yaptı. Karan, güzellik sektörüne imza attığı parfümlerinin sonuncusu DKNY Delicious Night’ı "New York gecelerinin heyecanını içinde barındıran bir parfüm" olarak tanımlıyor.

Sizce muhteşem bir New York gecesi nasıl olmalı?

- Bazen bir gece kulübünde sabahın ilk ışıklarına kadar dans etmek, bazen de kocaman bir popcorn ile bir film seyretmek kadar sade.

Bir New York gecesini eşsiz kılan şey bir parfüme nasıl dönüştü?

- Bu tamamen kentin atmosferi, ennerjisi ve sokakların nabzı ile ilgili. New York genç ve seksi. Onu keşfetmek, sırrını çözmek, parti ve kulüpleri tek tek gezmek istersiniz. Delicious Night işte bu gizem ve macera hissini içinde barındırıyor.

Size göre New York geceleri ile ilgili en fantastik şey nedir?

- Burada gece yaşanabilecek olasılıkların sonu yok.

En ilginç gecenizi anlatın Delicious Night sizin olsun

Hayatınızda unutamadığınız en ilginç gecenizi hatırlıyor musunuz? Öyleyse bizimle paylaşmaya ne dersiniz? Gecenizin size yaşattığı en ilgiç sürprizi anlatın, DKNY’nin yeni parfümü Delicious Night sizin olsun. Yaşadığı sürprizi anlatan ve bunu www.tekinacar.com.tr adresinde paylaşan ilk 15 kişi orijinal boy parfümü kazanacak.

Size özgü bir macera

Delicious Night kokusu ile değişen ruh haline uyum sağlayan, baştan çıkarıcı bir deneyim. Gecenin karanlığı her yeri kapladıktan sonra şehir canlanmaya başlar. Yasak duygular ve gecenin gizemi bir anda sarar. Günün herhangi bir zamanında çok daha öte... Böğürtlenli martini, siyah orkide ve amber notalarının eşsiz birleşiminden oluşan koku, kadını kendine özgü bir maceraya sürüklüyor.

Mükemmel ciltler için doğal formüller

Kozmetik ürünlerinden sıkılıp, bir alternatif arayışı içindeyseniz, aşağıdaki tarifler sizin için ideal olabilir. Uyguladığı doğal cilt bakımları ile fark yaratan cilt bakım uzmanı İnci Soydan, kullandığı kendine has sihirli formülleriyle mükemmel ciltler yaratılabileceğini belirtiyor.

Tüm cilt tipleri için peeling

1 çay kaşığı toz şeker

1 çay kaşığı nar ekşisi

1/2 çay kaşığı arı poleni

5 damla sızma zetinyağı

Tüm malzemeleri beraber karıştırıp elde ettiğiniz peelingi, göz çevreniz hariç tüm yüzünüze sürün. 2-3 dakika yüzünüzde bekletip, dairesel hareketlerle masaj yaparak, maskeyi yüzünüzden arındırın. Bir süngerle veya pamukla kalanını yüzünüzden silin.

Kuru ciltler için maske

2 yemek kaşığı salatalık suyu (1 salatalığı rendeleyip, suyunu sıkın)

1 yemek kaşığı nişasta

1 çay kaşığı süzme bal

1 çay kaşığı susam yağı

1 adet bıldırcın yumurtası

Tüm malzemeleri karıştırıp, peeling yapılmış cildinize göz çevresi hariç sürüp 15-20 dakika yüzünüzde bekletin. Sonra bir süngerle veya pamukla maskeyi temizleyin.

Yağlı ciltler için maske

Çeyrek yumurta akı

1 tatlı kaşığı toz kil

1 tatlı kaşığı burçak unu

5 damla elma sirkesi

5 damla limon yağı

1 tatlı kaşığı haşlanmış patates rendesi.

Tüm malzemeleri karıştırıp, peeling yapılmış cildinize göz çevresi hariç sürüp 15-20 dakika yüzünüzde bekletin. Sonra bir süngerle veya pamukla maskeyi temizleyin.

Karma ciltler için maske

2 yemek kaşığı tahin

1 adet Mürdüm eriği

Blender içinde macun kıvamına gelene kadar karıştırıp, peeling yapılmış cildinize göz çevresi hariç sürüp 15-20 dakika yüzünüzde bekletin. Sonra bir süngerle veya pamukla maskeyi temizleyin.

Hassas ciltler için maske

1/2 muz

1 tatlı kaşığı papatya tozu (poşet papatya çayının içi)

5 damla susam yağı

1 çay kaşığı kuşburnu pekmezi

Tüm malzemeleri karıştırıp, peeling yapılmış cildinize göz çevresi hariç sürüp 15-20 dakika yüzünüzde bekletin. Sonra bir süngerle veya pamukla maskeyi temizleyin.

Uyum ve enerji için önemli baharatlar

Harekete geçiriyor, rahatlatıyor, ısıtıyor... Sofralarımızın vazgeçilmezleri baharatlar, hem bedene hem ruha enerji kazandırıyor.

KIRMIZI BİBER

Bu taze sebze metabolizmayı hareketlendiriyor ve kan dolaşımını hızlandırıyor. İçeriğindeki etken madde "capsaicin", kışın depresif günlerinde enerjiyi artırıcı özelliğiyle değerli. Vücuttaki endorfin salgısını artırıyor ve ruh halini yükseltiyor. Taze olarak salataya, kuru haliyle soslara, çorbalara ve et yemeklerine lezzet katıyor

YEŞİL BİBER

Orta acılı ve taze tadıyla sofralarımızın önemli sebzelerinden biri. Potasyum hazmını destekliyor, vücut ısısını dengeliyor ve konsantrasyonu artırıyor.

VANİLYA

Onun inanılmaz aromasını sadece tatlılarda kullanmak aslında yazık olur. Balık ve tavukla kullandığınızda sıra dışı tatlar yakalamanız mümkün. İştah açıcı, rahatlatıcı, hazmı kolaylaştırıcı ve konsantrasyonu artırıcı etkisi bulunuyor.

SAFRAN

Mükemmel bir mevsim baharatı. Yazdan sonra aniden farklılaşan gün ışığına karşı metabolik dengeyi kuruyor. Isıtıyor ve rahatlatıyor.

Jessica Stam Bebek yüzlü sarışın

Mavi gözlü, bebek yüzlü sarışın, sıra dışı yüz hatlarıyla öne çıkıyor. Her makyajda bambaşka bir görünüme bürünüyor olması, tasarımcılar tarafından paylaşılamamasına yol açıyor. Stam, dindar bir ailenin kızı olarak 1986 yılında Kanada’nın Ontario kentinde dünyaya geldi. Altı erkek kardeşiyle birlikte büyüdü. Asıl hayali diş doktoru olmaktı. Ancak bir uçak yolculuğu sırasında keşfedildi. 2002 yılında henüz 16 yaşındayken Los Angeles’ta katıldığı bir güzellik yarışmasını kazandı ve daha sonra Steven Meisel’le birlikte çalışmaya başladı.

Son iki yıldır düzenli olarak ünlü tasarımcıların defilelerine çıkıyor. Marc Jacobs, tasarladığı bir çanta modeline onun adını verdi: "The Marc Jacobs Stam"... 2006’da, modellik camiasında bir dönüm noktası olarak bilinen Victoria’s Secret defilesinde görev aldı.

Vogue tarafından Caroline Treniti, Doutzen Kroes ve yedi yeni isimle birlikte moda dünyasının yeni yüzleri olarak lanse edildi. Stam, kısa bir süre öncesine kadar, Red Hot Chili Peppers’ın vokalisti Anthony Kiedis’le birlikteydi. Şimdi ise ünlü DJ Adam Goldstein’la nişanlı.

2007 yılında Forbes dergisinin yayınladığı en çok kazanan 15 topmodel listesine giren Stam, son olarak DKNY Delicious Night reklam çekimleri için kamera karşısına geçti.

ÜRÜN MARKET

Kirpiklerde dolgun görünüm

Givenchy’nin yeni maskarası "Phenomen Eyes" yeni, yuvarlak formlu fırçası sayesinde çok yönlü ve kolay uygulama sağlıyor. Pigmentler sayesinde de kirpiklere dolgunluk ve uzunluk kazandırıyor. Göz yapısına uygun fırça kirpikleri ayırarak maskaranın eşit oranda dağılmasını sağlıyor. Fiyatı: 52 YTL
Yazarın Tüm Yazıları