Haftalık

Haberin Devamı

TERCİHLER
Git kendini çok sevdirmeden

Bırakanlar kervanına iki isim daha katıldı. Geçen hafta Teoman müziği, Audrey Tautou oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Ardından bir açıklama da Ferhat Göçer’den geldi. Düetlerin aranılan ismi, müzik hayatının sıkıntılarına çocukları için katlandığını, altı yıl sonra bırakıp çiftlik hayatına geçeceğini duyurdu. Şimdi kamuoyu bu altının sırrını merak ediyor. Neden beş veya 10 değil de, altı?

TELEVİZYON
Dil egzersizi

NTV’nin deneyimli programcılarından Oğuz Haksever, canlı yayında dil egzersizi yaparken yakalandı. Kendisinin İstanbul Adliyesi’ne bağlandığı sırada rejiyle konuşması ekrana yansıdı. Oğuz Haksever o sırada görüntüsünün ekrana yansıdığından habersiz dilini çıkartıp rejiyle “Beni lafa tutma” diye şakalaşıyordu.

Haberin Devamı

GÖRÜNMEZ KAZA
Bir öpücükle hastanelik oldu

Oyuncu Gamze Topuz arkadaşını öpmeye çalışırken burnunu kırdı. İstanbul Cihangir’de karşılaştığı arkadaşını öpmek isterken mesafeyi ayarlayamayan Topuz, arkadaşının elmacık kemiğine burnunu çarptı. Acı içinde yere çöken oyuncu, hastaneye götürüldü. Burnunu kırdığı anlaşılan Topuz, “Üzerimde nazar var sanırım” dedi.

PROTESTO
Ülke tarihinin en büyük gösterisi

İsrail’de kirasını ödeyemeyen Daphne isimli bir genç kızın evinden atılması ve Tel Aviv meydanına çadır kurmasıyla başlayan isyan tam bir halk hareketine dönüştü. 400 bin kişi, İsrail tarihinin en büyük protesto gösterisi için meydanlara indi. “Domuz Netanyahu ülkemizi bize geri ver“ sloganları atıldı.

İNTİKAM
Keşke boğazımı kesseydin

Bursa’nın Gölbaşı Köyü’nde imamlık yapan Orhan K.’nın eşi Semra K., kocasının kendisini aldattığından şüphelendi. Kocasının gece yarısı evden ayrılması üzerine, ondan önce çıkıp otomobillerinin bagajına saklandı. Araç durunca polisi arayıp, “Kocam zina yapıyor gelin” dedi ama nerede olduğunu göremediği için adres veremedi. Üstüne üstlük bagajda kapalı kaldığından, kocasını arayıp kendisini bağajdan çıkarmasını istedi. Öfkesi dinmeyen kadın, birkaç akşam sonra uykusunda kocasının penisini kesti. Orhan K.’nın başına gelen korkunç olayın ardından hastaneden eşini cep telefonuyla aradığı ve “Oramı keseceğine boğazımı kesseydin” dediği öğrenildi.

MİNİ TEST

Haberin Devamı

1. İngiltere’de yapılan bir araştırmaya ve The Grocer isimli dergiye göre, erkekler arasında yükselen yeni trendin adı nedir?
a. Metroseksüel
b. Retroseksüel
c. Ekoseksüel
d. Überseksüel
2. NBA’in dev yıldızı Shaquille O’Neal ile sevgilisinin birlikte çekilen fotoğrafları geçen hafta hemen hemen tüm gazetelerde yayınlandı. Aralarındaki boy farkı ne kadar?
a. 57 cm
b. 45 cm
c. 1 metre
d. 65 cm
3. “Bir Türk ile evlenip hayatımın sonuna kadar güvende yaşayacağım.” Bu açıklamayı geçen hafta kim yaptı?
a. Taliban’ın elinden kurtulan bir Afgan kadın
b. Kocasından dayak yiyen bir Alman kadın
c. Yağmalama olaylarının yaşandığı Dalston’dan bir İngiliz kadın
d. Türk gazetelerinin üçüncü sayfasına erişimi olmayan bir Fransız kadın
4. Bülent Arınç geçen hafta neden kusmak istedi?
a. Ordu’da Ermeni ve Rum evlerinin tadilatına karşı çıkan Doç. Dr. İsmail Doğan’ın sözlerini duyduğu için
b. HIV pozitif olan A.L.’nin, mikrop kapan bacağını üç yıldır tedavi edecek doktor bulamadığını öğrendiği için
c. İngiltere’de yaşanan yağma olaylarını izlediği için
d. Televizyonda yayınlanan evlilik programları yüzünden
Cevaplar: 1.b, 2.a, 3.c, 4.d

Yazarın Tüm Yazıları