Eski yemeklere, adetlere merakı olan şef Ömür Akkor, Türkiye’nin kaybolan yemekleri ve yemek kültürüyle ilgili veriler toplamak için yollara düştü. 80 ili tek tek gezdi, 300 bin kilometre kat etti. Akkor, 15 yılda aldığı bu seyahat notlarını ‘Ömür Akkor ile Komili Lezzet Seyahatnamesi’ kitabında okuyucuyla paylaşıyor. 5 TL’nin altında yiyebileceğiniz lezzet duraklarını da tespit etti.
#Ömür AkkorKavurucu yaz sıcaklarında kentlerin, sahillerin kalabalığından kaçıp yükseklere tırmandığınızda bambaşka bir dünyayla karşılaşırsınız. Bol oksijenli, serin, yemyeşil tepelerde sadece meraklıların bildiği lezzet mekanları saklıdır. Sadece bu lezzetleri tatmak, manzarayı seyretmek için dağların yolunu tutmaya değer...