Osmanlı dönemindeki padişahların ferahlamak için içtikleri şerbetler, Türk mutfak kültüründe önemli bir yer tutar. Serinletici, susuzluğu giderici olarak bilinen şerbetler çeşitli hastalıkları önleyip ruh ve beden sağlığına katkı sağlarken aynı zamanda yağ yakımı ve zayıflamaya da yardımcı oluyor. Özellikle ramazan ayında tüketilen şerbetlerin şifa dolu özelliklerini öğrendikten sonra artık onları 365 gün evinizden eksik etmeyeceksiniz. İşte padişah ve sultanların vazgeçemeden içtikleri nefis lezzetleriyle yıllara meydan okuyan şerbetlerin saymakla bitmeyecek faydaları ve tarifleri...
#Miski Amber ŞerbetiRomatoid artrit (RA) birden fazla eklemde ağrı, tutukluk, şişlik ve hareket kısıtlılığıyla seyreden kronik bir kas-iskelet sistemi hastalığı. Bu kadarını biliyordum ama yaşamak başkaydı. Beni RA’lı gibi hissettiren giysiyi, tam 10 dakikada giydim. Sonrasında yaşadıklarım empatinin de ötesindeydi