Akdeniz'e yerleşen istilacılar arasında eti yenilebilen tek tür olan aslan balığı, kilosu 500 liradan satılıyor. Vatandaşın menüde ilgi gösterdiği balık hakkında konuşan Yener Savurkaç, "Lezzetli bir balık. Çipuraya yakın bir tadı var" diye konuştu.
#Aslan BalığıAkdeniz'e yerleşen istilacılar arasında eti yenilebilen tek tür olan aslan balığı, kilosu 500 liradan satılıyor. Vatandaşın menüde ilgi gösterdiği balık hakkında konuşan Yener Savurkaç, "Lezzetli bir balık. Çipuraya yakın bir tadı var" diye konuştu.
#ANTALYAÇANAKKALE'de tüpsüz olarak, zıpkın ile 18 metre derinlikte serbest dalış yapan rekortmen dalgıç Müjdat Turan (47), 27 kilogram ağırlığında ve yaklaşık 1 metre 50 santim boyunda akya balığı avladı. Turan, dev balığı avladığı anları su altı kamerasıyla görüntüledi.
#Çanakkaleİskenderunlu dalgıç Kemal Akgüner, levreklerin, lahosların peşine öyle sığ sularda değil, nefes tutarak indiği 40-50 metre derinlikte düşüyor. Söylediğine göre, bu derinlikte balıklar hem bol hem de daha kolay avlanıyor. Zıpkın dalında yedi kez Türkiye şampiyonu olan Akgüner, tüm becerisini el yordamıyla geliştirip şimdi öğrenci yetiştirir duruma gelmiş.