Yemek pişirme esnasında kullanılan farklı teknikler bulunmaktadır. Bu şekilde yemeklerin lezzeti ve besin değerleri korunmaktadır. Bu yöntemlerden bir tanesi de Poche pişirme yöntemi olarak bilinmektedir. Pişirme yöntemi ile ilgili farklı kaynaklardan bilgi almak mümkün olmaktadır. Pişirme şekli kendi içinde de farklı şekilde kullanılmaktadır. Bu teknik ile bazı yemek gruplarını doğru lezzete sunma imkanı bulunmaktadır. İşte, merak edilen tüm detayları sizler için derledik.
#Poche YöntemiÖzlem Kumrular, ‘Haremde Taht Kuranlar’ adlı kitabında, Kösem Sultan monografisinden sonra, bu kez Safiye ve Nurbânu Sultanların yaşamöykülerini kaleme getirmiş. Kumrular, özellikle ‘Venedik Devlet Arşivi’nden yararlanarak, Safiye sanılmış Nurbânu’yu inceden inceye yaşatıyor.
#Kitapsanat