Pamukkale Üniversitesi sözleşmeli sağlık personeli alınacağını duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Pamukkale Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü'nde 173 sözleşmeli sağlık personeli istihdam sağlayacak. Başvurular en geç 26 Ağustos tarihine kadar alınacak, adaylarda ise 2018 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamaları başvuru şartı olarak aranacak. Peki, Pamukkale Üniversitesi sözleşmeli sağlık personeli başvuru şartları neler? İşte, personel alımıyla ilgili ayrıntılar.
#Pamukkale Üniversitesi Sağlık PersoneliPamukkale Üniversitesi 405 personel alımı ile kadrosunu genişletmeye hazırlanıyor. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi çerçevesinde personel alımı sürecini gerçekleştirecek olan Pamukkale Üniversitesi, şahsen ya da online başvuru ile süreci tamamlayacak.
#Personel AlımıPamukkale Üniversitesi 81 personel alımı için detaylar belli oldu. Hemşire, röntgen teknisyeni, sağlık teknikeri ve çok pozisyonda alım yapacak olan Pamukkale Üniversitesi, adaylarda aranacak şartları da yayımladı. Peki, Pamukkale Üniversitesi 81 personel alımı için şartlar neler olacak? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler
#Pamukkale ÜniversitesiÜniversitelerde farklı pek çok bölüm bulunmaktadır. Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin merak ettiği pek çok bölüm bulunmaktadır. Bu bölümlerden birisi de Eczane Hizmetleri bölümüdür. Peki Eczane Hizmetleri (MYO) bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları nelerdir? Sizlere Eczane Hizmetleri bölümü hakkında merak edilenleri sizlere detaylıca açıkladık.
#Eczane Hizmetleri (Myo) Bölümü Nedir?OHAL kapsamındaki 686 Sayılı KHK ile toplam 4 bin 464 kişi kamu görevinden çıkarıldı, 17 kişi ise göreve iade edildi. KHK ile Milli Eğitim Bakanlığından 2 bin 585, İçişleri Bakanlığından 49, Emniyet Genel Müdürlüğünden 417, Jandarma Genel Komutanlığından 893 kişi kamu görevinden çıkarıldı. KHK ile 330 akademisyen de ihraç edildi. İhraç edilenler arasında Marmara Üniversitesi’nde görevli Profesör İbrahim Kaboğlu ve öğrencilerinin ‘efsane’ olarak nitelendirdiği 82 yaşındaki Prof. Öget Öktem Tanör de var. Kaboğlu, Marmara Üniversitesi Anayasa Hukuku Anabilim Dalı Başkanlığı görevini yürütüyordu.
#KhkHükümet 15 Temmuz sonrası torba yasaya önergeyle eklemek istediği ve muhalefetin itirazı üzerine geri çektiği, rektörlerin cumhurbaşkanı tarafından belirlenmesine ilişkin düzenlemeyi, OHAL kararnamesiyle yaptı. Böylece 1992’den beri üniversitelerde öğretim üyelerinin oylarıyla rektör adaylarının belirlenmesi uygulaması sona erdi. Cumhurbaşkanı, devlet üniversitesinin rektörünü, YÖK’ün belirleyeceği üç aday arasından seçecek. Bazı koşullarda cumhurbaşkanı doğrudan istediği bir ismi atayabilecek.
#KHKKKTC’de düzenlenen Hematolojik Onkoloji Kongresi’nde kanserde bireyselleştirilmiş tedavinin ön plana çıktığını, hastanın ihtiyaçlarına göre “akıllı molekül”lerin kullanılmaya başlandığını belirten Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Fevzi Altuntaş, bu alanda yürütülen klinik çalışmalara hastaların daha fazla katılması çağrısını dile getirdi.