MasterChef yöresel yemekler konsepti ile orama yemeği tarifine de yer verdi. Orama hangi ülkenin yemeği izleyiciler tarafından merak konusu oldu. İlginç görseli ile orama tarifi hamurla kıymanın rulo şeklinde sarılmasıyla hazırlanıyor. Orama buharda mantının bir değişik versiyonu olarak favori yemekleriniz listesine eklenecek. Peki, Kırgızistan yemeği orama nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte orama tarifi ve yapılışı...
#OramaMacaristan tatlısı somloi galuska tarifi nerenin merak ediliyor. Yumuşacık sünger keki ile somloi galuska favori tatlılarınızdan biri olacak. MasterChef somloki galuska tarifi izleyicileri bu lezzet için araştırmalara başladı. Peki, somlói galuska nasıl yapılır, malzemeleri neler? işte Macar tatlısı Somloi galuska tarifi ve yapılışı...
#Masterchef Somloi GaluskaLüle kebabı, kıymadan hazırlanan bir kebap türü. Uzunlamasına şişe takılıp mangalda yapılır. Çeşitli kaynaklara göre Lüle ve Adana kebabı aynı yiyecektir. Dış görünüşü olarak silah lülesine benzediğinden dolayı bu şekilde adlandırılmıştır. Peki, Azerbaycan lüle kebap nasıl yapılır? MasterChef lüle kebabı tarifi ve malzemeleri...
#Lüle KebabıMasterchef Tuy Palovi tarifi günün aranan lezzetlerinden biri oldu. Özbekistan yemeği olan Tuy palovi yapılışı ve lezzeti ile sofralarınızda yer almayı hak ediyor. Tuy Palovi hikayesi de bir o kadar ilginç. Peki, Tuy Palovi nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte, Özbek Tuy palovi tarifi ve ortaya çıkış hikayesi...
#Tuy PaloviOnun hızına yetişmek mümkün değil. Bir bakıyorsunuz okyanusun ortasında bir adada, bir bakıyorsunuz uçuyor, bir bakıyorsunuz dalıyor, bir bakıyorsunuz tırmanıyor. Nerde mi? www.dogasenicagiriyor.tv de! Oyunculuk, sunuculuk, televizyon programları, radyo programları, reklam seslendirmeleri, sahne klasikleri… Şimdi de bizi doğaya çağırıyor! Adı bile doğadan… Hayatta her şey ‘Toprak’ta başlıyor, ‘Toprak’ta bitiyor. Bu sohbet de Toprak’la başlıyor, doğa ve hayatla devam ediyor. Bildiğiniz kadar bilmediğiniz yönleriyle karşınızda Toprak Sergen!