Muzun girmediği, sevilmediği ev yok. Yulaflı kâselerin, pankek tariflerinin olmazsa olmazı, kremayla yakaladığı müthiş uyum sayesinde pastaların da vazgeçilmezi... Kızarmışıysa Uzakdoğu ülkelerinde çok seviliyor. Muzlu tariflerimin hepsi çok pratik, evinizde mutlaka deneyin.
#MuzMetabolizmamız açısından oldukça faydalı olan muzların, bazen çok çabuk olgunlaşıyor ve kararıyor olmasından şikayet ediyor olabilirsiniz. Hatta, atmak bir türlü içinize sinmiyor ama nasıl değerlendireceğinizi de bilemiyorsanız, işte size pankekten, granolaya muzun yakıştığı sağlıklı tarifler…
#MuzÖzellikle evde yemek tutkunlarının yakından takip ettiği sosyal medya sitesi Pinterest, koronavirüs karantinası döneminde kullanıcılarının en çok hangi tarifleri arayıp pin'lediklerini açıkladı. Türkiye'nin de aralarında olduğu ülkelerde özellikle hamur işleri öne çıkıyor. Peki hangi ülkede ne arandı? İşte cevapları...
#Pinterest‘Muz ve ekmek bir arada olur mu hiç!’ demeyin. Kuru malzemelerin ayrı, yaş malzemelerin ayrı hazırlanıp, birbirlerine yedirilme felsefesine dayanan bu ekmeğimsi kek, yiyenleri kendine hayran bırakıyor. Muz ve cevizin bir ekmekte buluşması, ortaya enfes bir tarif çıkardı. İşte muzlu cevizli ekmek tarifi…
#Mucize LezzetlerBir yaz tatlısı olan dondurma, günümüzde dört mevsim satılsa da yine en çok yazın tüketiliyor. Tek başına yenebildiği gibi birbirinden lezzetli dondurmalı tatlılar da yapılıyor. En güzel rokokoyu kim yapıyor? Kızarmış dondurmanın hasını nerede yiyebiliriz? Baylan’ın Kup Griye’sinin bağımlıları kimler?