En eski göçmen tatlılarından biri olan akıtma, yaygın olarak bilinen adıyla krep, son yıllarda çok daha fazla sevilmeye başlandı. Kullandığınız malzemelere göre, krepler lezzetli bir ara sıcak, tatlı veya doyurucu bir yemek olarak servis edilebiliyor. Peki, krep nasıl yapılır, krep yapımının püf noktaları neler? İşte, püf noktalarıyla krep tarifi
#Krep Nasıl Yapılır‘Blini’ adındaki bu mini lezzetler geleneksel Rus mutfağındaki leziz krepler! Misafirlerinize görsel şölen yaşatacak kremalı atıştırmalıkları; ister karidesli-somonlu isterseniz de yumurtalı yapabilirsiniz. Sizin için 3 farklı tarifi bir araya getirdik.
#Mucize LezzetlerYemek ve seyahat, yaşamın harika deneyim kavşaklarından ikisi. Farklı bir ülkeyi keşfetmenin, o kültürü tanımanın en etkili yollarından biri de sokak lezzetlerini tatmaktır. Hızlı hazırlanan, dolaşırken bile yiyebileceğiniz bu tatlar, lezzet hafızanızda da izler bırakır. Sokak yemeği yemek sadece bütçe içinde kalmayı sağlamaz, aynı zamanda yerel halkla sohbet etme, yemekler ve gelenekler hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı da verir.
#DünyaDış görünüşü paçanga böreğini andıran avcı böreği sadece çay saatlerinde değil, ana yemeklerde de zevkle tüketilebilen bir börektir. İçinin kıymasıyla ve galeta ununa bulanıp kızartılmasıyla nefis bir hal alan avcı böreğinin yapılışında dikkat edilmesi gereken bazı püf noktaları bulunuyor. İşte püf noktalarıyla ve tarifiyle avcı böreği yapılışı…
#Avcı Böreği