Pek çok kişi bakterileri ve çeşitleri hakkında bilgi edinmek amacıyla araştırma yapıyor. Hayatımızın bir parçası olan bakterilerin faydaları ve zararları tartışılıyor. Peki, bakteriler diye adlandırdığımız bu mikroskobik canlı türleri tam olarak nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
#Bakteri Nedir?Tadı, aroması ve damağınızda bıraktığı enfes dokusuyla çikolata, neredeyse hepimiz için yerken aşka dönüşüyor. Verdiği bu tartışmasız hazzın yanında ham haliyle çikolata aynı zamanda beyin fonksiyonlarını, kalp sağlığını iyileştiriyor ve tansiyonu da dengeleyici bir özellik taşıyor. Ancak yapay tatlandırıcılar ve yağlarla birleştiğinde etkisini kaybederken bir de hızla kilo almamıza neden oluyor. Bu nedenle çikolata alırken en az yüzde 70 kakao içerikli olmasına dikkat etmeniz gerekiyor, yani ne kadar acı olurlarsa o kadar iyi ve sağlıklı! Sizin için bu acı hissi gidermeniz ve tatlandırmanıza faydalı olacak sağlıklı karışımları derledik.
#ÇikolataSonbahara sağlıklı ve formda girmenin yolu dört besinden geçiyor; üzüm, elma, makarna ve balık. Her birinin ayrı bir görevi var: Vücudu temizlemek, hastalıklardan korunmak, enerji sağlamak ve hafızayı güçlendirmek. Eylül diyetiyle hem formda kalın hem de zayıflayın.
#Diety