Kültür mantarı; bilhassa Uzak Doğu taraflarında çok yaygın şekilde kullanılan ve şifa olması adına tüketilen besinler içerisinde yer almaktadır. Kendisine özgü bir tada sahip olmasının dışında, kültür mantarının yenip yenmemesi hakkında araştırmalar yapılmaktadır. Kültür mantarı; çok sık tüketilen ve tarifleri yapılan bir mantar çeşididir. Peki kültür mantarı nasıl pişirilir? Kültür mantar sote nasıl yapılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
#Kültür MantarıAkşam için hem lezzetli hem de pratik bir şeyler arıyorsanız, tavuklu mantar sote tam da size göre. Mantar ve tavuğun nefis buluşması oldukça doyurucu. Peki tavuklu mantar sote nasıl yapılır? Evde pratik tavuklu mantar sote tarifi...
#Tavuklu Mantar SoteRamazan ayıyla birlikte sevdiklerine özel lezzetler sunmak isteyenler her gün iftar menülerini özenle oluşturuyor. "İftara ne pişirsem?, "Bugün ne pişirsem?" diye düşünenler için çorbadan tatlıya Ramazan'ın on dördüncü gününe özel nefis bir menü hazırladık. İşte 26 Nisan Pazartesi, Ramazan'ın 14. günü için iftar menüsü...
#RamazanEt ve sebze yemeklerinin lezzetine lezzet katan beşamel sosu yeni bir tarifte uygulamaya ne dersiniz? Beşamel soslu sebzeli mantar sote tarifiyle özellikle sebze tüketmeme konusunda inatçı olan miniklerin kalbini fethedebilirsiniz. Peki, beşamel soslu sebzeli mantar sote nasıl yapılır?
#Beşamel Soslu Sebzeli MantarYemek yapmak herkes için oldukça rahatlatıcı ve keyif vericidir. Taze seçilen ürünler ile birbirinden lezzetli yemekler yapılabilir. Kanlıca mantarı da besin değeri yüksek olan besinlerden biridir. Kanlıca mantarı nasıl pişirilir? En güzel taze kanlıca mantarı nasıl yapılır? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
#Kanlıca MantarıKanlıca Mantarı adıyla da bilinen et mantarı ülkemizde yetişen mantar türlerinden biridir. Zehirli olmadığı için rahatça tüketilebilen bu mantar protein zenginidir. İyi bir protein kaynağı olmasının yanı sıra yapılan araştırma sonuçlarına göre insan sağlığına birçok katkısı da vardır. Et mantarının yetiştiği yerler, faydaları, yetiştirme koşulları ile ilgili bilgileri sizler için derledik.
#Kanlıca Mantarı FaydalarıMusa Dağdeviren lezzet peşinde hem Anadolu’yu hem Asya’yı arşınlamış bir yemek araştırmacısı. Yıllarca biriktirdiği deneyimlerini Kadıköy Çarşısı’nda Çiya adlı lokantasında müşterilerinin beğenisine sunuyor. Yemek macerası beş yaşındayken ailesinin fırınında başlamış. Kendi deyimiyle iyi bir hamurkâr ama abisi gibi tırnak vurma efsanesi değil