Londra Fenerbahçeliler Derneği, UEFA Avrupa Ligi eleme turu ikinci maçı için Glasgow’a özel uçakla toplu gidiş organizasyonu düzenledi. Yaklaşık 500 üyenin katılımıyla gerçekleşen etkinlikle, sarı-lacivertliler Glasgow sokaklarını ve stadını inletti.
#Londra Fenerbahçeliler DerneğiAvrupa’nın çeşitli ülkelerinde Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinliklerle büyük coşkuyla kutlandı. Almanya Türk Expatlar Topluluğu, 20 farklı kentte kahvaltıda bir araya gelerek Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarken, Hollanda’da Cumhuriyet Resepsiyonu gerçekleştirildi. Resepsiyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı yayınladı. Londra’da ise hem Fenerbahçeliler ofisi açılışı yapılırken hem de Cumhuriyet coşkusu bir arada yaşandı.
#AVRUPADAN HABERLERLondra’da sarı lacivert renklere gönül verenler Londra Fenerbahçeliler Derneği çatısı altında buluştu. Derneğin kuruluşunun duyurulduğu açıklamada, “Fenerbahçe Spor Klübü sadece bir spor klübü değil Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütüdür” denilirken, bunun son örneğinin 6 Şubat’taki depremlerin ardından düzenlenen yardım faaliyetlerinde görüldüğü vurgulandı.
#LondraTrendyol Süper Lig'de sezonu ikinci sırada bitiren ve gelecek sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle girecek olan Fenerbahçe'de yapılacak olan başkanlık seçimi merakla bekleniyordu. Sarı - lacivertlilerin başkanı Ali Koç ve sportif direktörü Mario Branco, Jose Mourinho ile anlaştı. Portekizli teknik adam da tüm bu gelişmelerin ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
#FENERBAHÇEFenerbahçe'de ligin bitimiyle beraber gözler başkanlık seçimine ve göreve gelecek yeni teknik direktöre çevrildi. Başkan adaylarından Aziz Yıldırım, Ali Koç yönetiminin bugün Mourinho ile el sıkışmasının ardından açıklamalar yaptı.
#FenerbahçeFenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirilen Olağanüstü Tüzük Tadili Genel Kurulu’nda A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykelinin dikileceğini duyurdu.
#FenerbahçeYıllardır çoğu Fenerbahçe taraftarı içten içe “Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon” sloganına inanmıştı. Gün geldi, Ali Koç tarihi bir kongre sonucu, Aziz Yıldırım’ın 20 yıllık iktidarını yıkarak Fenerbahçe’nin 37’nci başkanı oldu. Peki iddia ettiği gibi güneş Fenerbahçe için doğacak mı? En iyi fikri geçmişi veriyor.
#FenerbahçeFenerbahçe'nin, Süper Lig'in son haftasında Sivasspor'u 4-3'lük skorla mağlup ederek 18. şampiyonluğa ulaşmasından sonra dünyanın her yerindeki Fenerbahçe taraftarları sokaklara çıkarak zaferlerini kutladı. Ancak bir isim vardı ki şampiyonluğu içtiği bir tek sigara ile kutladı.