Et yemeklerinin en lezzetlerinden olan kuzu kapama Türk mutfağının gözde tatlarından. Özellikle misafir sofraları için hazırlanan ve sofraları görsel şölene çeviren kuzu kapama yemeğini ilk kez yapacaklar için bazı püf noktaları en önemli detaylardan. Peki, kuzu kapama nasıl yapılır? Kuzu kapama malzemeleri nelerdir? İşte, kuzu kapama tarifi ve hazırlanışı.
#Kuzu Kapama Nasıl YapılırTürk mutfağı turizme açılıyor. Özellikle ‘her şey dahil’ otellerde yöresel yemeklere ağırlık verilmeye başlandı. Sektör yetkilileri, “Gastronomi turizmi çok önemli. Otellerimizde ‘Yörük’ mutfağına özel tatlar sunduk, çok rağbet aldık. Tüm bölgeleri dahil edeceğiz” diyor. Bu açılıma gastronomi uzmanları da destek veriyor.
#Gastronomiİnternet efsanesi Yavuz Ersemiz Bey Faydalı bilgiler başlığı ile sanal alemde yüzbinlerce tık almaya devam ediyor. "İzah Eden Adam" sloganıyla deniz ve balık üzerine yaptığı açıklamalarına "biberiye ve Defne yaprağı", "Pırasayı" ekleyen Yavuz Bey, SELANİK USULÜ KUZU KAPAMA yani Büryan Kebap, "İSLİ ET NASIL YAPILIR?" gibi tariflerinden sonra Deniz Minareleri'ne de el attı..
#HtvhaberSÜPER BİR TARİF DAHA. İnternet efsanesi Yavuz Ersemiz Bey Faydalı bilgiler başlığı ile sanal alemde yüzbinlerce tık almaya devam ediyor. "İzah Eden Adam" sloganıyla deniz ve balık üzerine yaptığı açıklamalarına "biberiye ve Defne yaprağı", "Pırasayı" ekleyen Yavuz Bey, SELANİK USULÜ KUZU KAPAMA yani Büryan Kebaptan sonra "İSLİ ET NASIL YAPILIR?" onu da anlattı.
#Htveglence