Evde kendi yaptığınız atıştırmalıkların yerini hiçbir şey tutmaz. Büyük motivasyonla ve özenle sevdiklerinize hazırladığınız tariflere yenilerini eklemek istiyorsanız sizi buraya alalım. Mutfağınızda kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz motive eden 4 atıştırmalık tarif hazırladık!
#FantaKoronavirüs (COVID-19) salgınına karşı alınabilecek önlemlerin başında doğru ve sağlıklı beslenme geliyor. Bu dönemde uzmanlar omega-3 açısından zengin, içerdiği vitamin ve minerallerle balık tüketmeyi tavsiye ediyor. Ancak her balık, aynı oranda bağışıklık silahı değil.
#Ton BalığıKanepe, davet sofralarının en sevilen ve pratik lezzetlerinden biri. İster tatlı isterseniz de tuzlu olarak hazırlayacağınız kanepeleri, arkadaş toplantıları, yılbaşı sofrası veya doğum günlerinde misafirlerinize sunabilirsiniz. İşte, pratik kanepe tarifleri
#KanepeKanepe nasıl yapılır sorusunun yanıtı özel günlerde misafirlerine birbirinden lezzetli yiyecekler sunmak isteyen vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başladı. Özellikle kokteyl partilerinin gözde yiyeceği olan kanepeler için birbirinden lezzetli tarifler yer alıyor. Peki, kanepe nasıl yapılır? İşte birbirinden lezzetli kanepe tarifleri.
#KanepeBazen akşam yemeği için ne pişirileceğini düşünmek ve buna karar vermek can sıkıcı olabiliyor. Bu yüzden, klasik tariflerin dışına çıkarak sofranızda fark yaratabilirsiniz. Sadece doyurmakla kalmayacak damak tadınızı da şenlendirecek lezzetler için listemize bir göz atın. "Akşama ne pişirsem?" diye düşünüyorsanız, Lezizz günün menüsü tam da size göre. İşte, doyurucu ve bir o kadar da güzel yemek tarifleri... Şimdiden afiyet olsun...
#Bugün Ne Pişirsem‘Blini’ adındaki bu mini lezzetler geleneksel Rus mutfağındaki leziz krepler! Misafirlerinize görsel şölen yaşatacak kremalı atıştırmalıkları; ister karidesli-somonlu isterseniz de yumurtalı yapabilirsiniz. Sizin için 3 farklı tarifi bir araya getirdik.
#Mucize Lezzetler1945’te kurduğu Beyti Restoran Florya’da hizmete devam eden Beyti Güler hem iyi bir et ustası hem de iyi bir et tüketicisi? Güler, et yemezse karnının doymayacağını söyledi ve ekledi: Balık yesem bile üstüne mutlaka et yerim. Çocukluğumda fıçılara et basılırdı. Bir kat et, bir kat tuz... Yani evimiz etsiz kalmasın diye her türlü önlem alınırdı