Hellim Peyniri, genellikle tavada kızartılan hafif sarı renkli bir yapıya sahiptir. İnek sütüyle yapılanları olsa da genellikle keçi sütüyle yapılan türleri daha çok tercih edilen Hellim Peyniri, dayanıklı olmasıyla ünlüdür. Peki, Hellim Peyniri nerede meşhurdur? İşte, zaman zaman inek, koyun ve keçi sütünün karıştırılmasıyla da yapılabilen Hellim Peynirinin nerede meşhur olduğunu merak edenler için bazı detaylar
#HellimMetro Türkiye depremzede çiftçilere destek amacıyla bölgeden temin ettiği ürün miktarını sezon sonuna kadar arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Mağazalarında bulabileceğimiz ürünler arasına Hatay’dan Arsuz limonu, beyaz balkabağı, Kırıkhan havucu, lahanası ve marulundan sonra Arsuz tatlı patatesi ve Kırıkhan siyah havucu da eklendi.
#MetroTatil planlarına başladıysanız listenizin ilk sıralarına KKTC’yi mutlaka alın. "Çok alternatifim olsun, güneş, deniz, kum, eğlence, tarih, doğa ve casino isterim" derseniz Kıbrıs adasını tarif ediyorsunuz demektir. Haziranda güneşin batmadığı Afrodit’in zeytin adası her zevke hitap ediyor.