Gelinim Mutfakta gelin tatlısı tarifi izleyiciler tarafından merak edilen tariflerden biri oldu. Çay saatlerinize yumuşacık keki ve tam kıvamında muhallebisi ile renk katabilirsiniz. Tarif listenize ekleyeceğiniz bu tatlı çok da hafif. Peki gelin tatlısı nasıl yapılır, püf noktaları neler? İşte Gelinim Mutfakta gelin tatlısı tarifi ve malzeme listesi...
#Gelinim Mutfakta Gelin TatlısıMuhallebili tatlılardan hoşlanıyorsanız, bu tarifimiz tam size göre! Gelin tatlısı, yumuşacık keki ve güzel kokan muhallebisiyle beş çaylarınızın favorisi olacak. Üstelik çok hafif bir tatlı. Peki gelin tatlısı nasıl yapılır? Püf noktalarıyla gelin tatlısı tarifi...
#Gelin TatlısıŞerbetli tatlı tariflerine bir yenisini eklemek isteyenler için enfes bir önerimiz var: Gelin tatlısı. Şerbetle ıslatılan kek, krema ve Hindistan ceviziyle buluşuyor, tadına doyum olmayan bir lezzet oraya çıkıyor. Dakikalar içerisinde hazırladığınız gelin tatlısı tarifini ister doğum gününde isterseniz de çayın yanında sunuma hazırlayabilirsiniz.
#Gelin Tatlısı Nasıl YapılırGelinim Mutfakta gün birincisi belli oldu. Nursel Ergin'in sunumuyla Gelinim Mutfakta altın yağmuruna hafta içi her gün devam ediyor. Haftanın finali için geri sayım başlarken, Gelinim Mutfakta günün birincisi olmak artık daha fazla önem taşıyor. Peki, Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? 20 Eylül 2023 Gelinim Mutfakta puan durumu
#Gelinim MutfaktaKıbrıs tatlısı malzemeleri ile tarifi merak edilen tatlı türleri arasında yer alıyor. Menşei Kıbrıs olan tatlı, Türkiye'de de severek tüketilmektedir. Peki, Kıbrıs tatlısı nedir, nasıl yapılır? Kıbrıs tatlısı malzemeleri nelerdir? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler
#Kıbrıs TatlısıAdını Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinden alan Hayrabolu tatlısı Gelin Evi programı ile araştırılan tarifler arasında yer alıyor. Hayrabolu tatlısının hamuru, tuzsuz peynir, yumurta, un ve irmikle hazırlanıyor ve lezzetine doyum olmuyor. Peki, Hayrabolu tatlısı nasıl yapılır? İşte, kolay yapımı ile Hayrabolu tatlısı tarifi ve malzemeleri...
#Hayrabolu TatlısıHadi gelin öncelikle bir tanışalım... 47 yaşında eski profesyonel beyaz yakalı, yeni şef Gökhan Akalın’ı takdim edeyim sizlere. Bir yeme içme sevdalısıyım diyebiliriz. İyi yemek nerede ben orada… Bu çocukluğumdan beri böyle geldi böyle de gidecek sanırım. Duyularımı harekete geçiren tüm tabaklar, benim için sanat eseri cinsinden kabulüm oldu şimdiye kadar. Temiz, mevsiminde ve taze malzemeler ile doğru tekniklerle pişmiş enfes tabaklar yaptım eşime, aileme, dostlarıma ve bana bu yeni yolculuğumda eşlik eden misafirlerime.
#Gökhan AkalınMor ve Ötesi, yirminci yılını kutluyor. Bu yirmi yılın hemen her anına şahitlik eden Kanat Atkaya, hem arkadaşı hem de hayranı olduğu grup üyeleriyle konuştu: “Captain Hook’ta bir gece çalarken sadece iki kişi gelmişti, sonra biz evlerine bırakmıştık.”
#Mor Ve Ötesi 20. Yıl