Ankaralılar, 2017 yılını düzenlenen eğlencelerle karşıladı. Önceki yıllara göre daha sönük geçse de, bu yılbaşı da renkli görüntülere sahne oldu. Ankaralıların bir kısmı otellerde ünlü isimlerin sahne aldığı programlarda yeni yılı karşılarken, bir kısmı da özel yemeklerde bir araya geldi.
#ANKARAPiyasada başta süt ürünleri olmak üzere organik ya da iyi tarım uygulamalarıyla üretim yapan markaların sayısı giderek artıyor. Bu markalardan biri de çocukluğumda evimizde yapılan yoğurtların, sütlerin tadını bulduğum, organik üretim yapan Yoncadan. Yoncadan markası Doğan Organik’e ait.
#Müge AkgünISTANBUL - Perhaps it’s time for a new word to enter the Turkish vocabulary, if it hasn’t already Ğ brunçlamak (to brunch). Purists will shudder but the custom of eating brunch, the meal that combines breakfast and lunch, has been growing in popularity as a way to start a Sunday in a happy way. Five-star hotels introduced the practice and it has spread.
NEW YORK - One of the most apparent situations that the financial crisis has hit New York City and its citizens is the availability of tables at top-notch restaurants. While only a few months ago patrons had to wait for weeks to get a reservation at say Nobu Tribeca, presently walking in, customers are seated almost immediately.