Ekin Uzunyol Çağlar’ın İstanbul Reşitpaşa’da ilkini açıp, evlendikten sonra ikinci şubesini Bodrum’da hayata geçirdiği Havan’dan aslında modern bir esnaf lokantası. Küçük, şirin ve minimalist. Bir kez keşfedenin bir daha, bir daha geleceği ve bildiği sebzelerin bambaşka halini göreceği bir lezzet durağı. Ağzınız sulanacak biliyorum ama haydi başlayın okumaya!
#1Sıradan tavuk tariflerine bir alternatif arayanlar için ağız sulandıran bir önerimiz var: Milföy sarma but. Tavuk butları, dondurucuların olmazsa olmazı milföy hamuruyla sarılıyor, ortaya gözleri ışıldatan bir görüntü çıkıyor. Peki, milföy sarma but nasıl yapılır?
#Milföy Sarma ButMakarna tarifleriyle özdeşleşen pesto sosu bir de tavuk bonfileyle denemeye ne dersiniz? Pesto soslu iç harç tavuk bonfileyle buluşuyor, davet sofraları şenleniyor. Peki, pesto sos nasıl yapılır? İşte, pesto sos için gerekli malzemeler ve pesto soslu sarma tavuk bonfile tarifi
#Pesto Sos Nasıl YapılırFiletosu, antrikotu derken, bir dana, adını ilk kez duyduğumuz, ama şu ya da bu şekilde tadını aldığımız onlarca parçadan oluşuyor. Kurban bayramı münasebetiyle bu parçalar dananın neresinde, adı ne, gramajı kaç, hangi yemekte kullanılıyor gibi soruların cevabını aradık.