Etiler’deki bir ara sokakta iki katlı, şirin mi şirin bir villa... Beca’nın gecesi ayrı, gündüzü ayrı hareketli. Mekân şu sıralar şehirdeki ikinci yılını doldururken yenilenen menüsünü de servis etmeye başladı.
#Melis YılmazSadece İstanbul değil, Bodrum ve Çeşme’de de özellikle yaz aylarında gün geçmiyor ki yeni bir restoran, kulüp açılmasın. Sayıları çoğalıyor ama içeri girmek de bir o kadar zorlaşıyor. Kapıdaki görevliyi aşmak büyük mesele. Kimi zaman rezervasyon yapmak da yeterli olmuyor. Haliyle kapı önünde gerginlik artıyor, tartışmalar yaşanıyor... Popüler işletmelerin deneyimli yöneticileriyle bu konuyu konuştuk. Kapıda sorun yaşayanlar da deneyimlerini anlattı.
#EğlenceEdis dün yayımlanan röportajımızda şöyle diyordu:“2024 Çeşme’si için aklımda çok plan var. Deniz kenarında bir müzik stüdyosu açmak istiyorum. Kayıt için dünyanın her yerinden gelsinler. Santorini’de dünyaca ünlü bir yer var böyle, orası ilhamım oldu. Belki bir işletmeye ortak olabilirim diye konuşuyoruz arkadaşlarımla. Mesela bir plaj”.
#EdisHazırlık ve kutlamalarla geçen yılbaşı akşamının ardından yılın ilk sabahını dışarıda, dört dörtlük bir kahvaltı sofrasında başlatmak çoğumuzun favorisi. Akşamdan kalan tatlı yorgunluğun üzerine keyif yapmak isteyenler için jürimize lezzetleriyle olduğu kadar ortamının güzelliğiyle de öne çıkan adresleri sorduk.
#Yılbaşı AkşamıDışarıda hava buz gibiyken sıcacık bir mekâna girdiğimiz o anı hayal edin. Yanan ateşe doğru uzattığımız ellerimizin sıcaklıkla buluştuğu o saniyelerin güzelliği bir başkadır. Çıtır çıtır yanan odunun sesi aynı zamanda huzurlu geçecek birkaç saatin de habercisidir. Uzman jürimize kışın tadını çıkarabileceğimiz, şöminesi hep yanan mekânları sorduk.
#En İyi 10 Şömineli Mekân