BURSA'da İtalyan Mutfağı İrfan Yalçın yaptığı altınlı pizza ile Türkiye'de ilke imza attı. Amerika'nın bazı eyaletlerinde bin dolardan satılan 24 ayar yaprak altınların kullanıldığı pizzayı 100 lira fiyatla restoran menüsüne ekleyen Yalçın, Herkesin altın yemeyi denemesini istedik dedi. Bursa'da 21 yıldır İtalyan Mutfağı Ustalığı yapan ve 3 yıldır da 14 şubeli İtalyan Mutfağı restoren zinciri işleten İrfan Yalçın, bir televizyon haberinde gördüğü altın tozlu ıstakoz çorbasından esinlenerek altınlı yemek fikrini kendi ustalık alanı olan İtalyan Mutfağının meşhur yemeği olan pizza ile birleştirdi.
#BursaKatılımcılar 24 saat boyunca denetim altında tutuluyor. Sadece yiyip içtikleri değil, televizyonda izledikleri programlar bile sonuçları etkilemesin diye kontrol ediliyor. Kan değerlerinden saç tellerine birçok detay her gün defalarca test ediliyor. Peki ABD'de yapılan bu araştırma bizim için neden önemli? İşte cevabı...
#BeslenmeDünya gıda fiyatlarının yüksekliğinden yakınırken, bazı ultra lüks restoranlar yiyecek ve içecekleri altın ve pırlanta gibi değerli taşlarla süsleyerek zengin müşterilerine milyon dolarlık faturalar çıkartıyor. Pazarlayanlar bu ultra lüks gıdalar için Orta Doğu’yu hedeflese de, on binlerce dolarlık yiyeceklere en büyük talep Amerikalılar’dan geliyor.