Güneş Tutulması

22 Eylül Cuma günü Türkiye saatiyle 14:44’de meydana gelecek olan Güneş tutulması Başak burcunun 29 derecesinde oluşuyor.

Güneş tutulmasının meydana gelmesinden 18 saat 16 dakika sonra ise Güneş Başak burcundan çıkıp Terazi burcuna geçiyor ve Sonbahar ekinoksunu işaret ediyor.

Güneş Tutulması astrolojik açıdan Türkiye’nin yıldız haritasını tetiklemiyor. Ancak gökyüzünün konumu ilginç olayları işaret ediyor.

2006 yılında kadınların önem kazanacağını işaret eden gökyüzünün konumu, Güneş tutulmasının etkisiyle kadın potansiyelinin uyanacağını ve şimdiye kadar gizli kalmış özelliklerinin görünür hale geleceğini gösteriyor.

Türkiye’de önemli değişikliklerin mimarının kadınlar olabileceğini işaret eden gökyüzünün konumu aynı zamanda dişi unsurun yani yaratıcılığın açığa çıkacağını radikal değişikliklerin gerçekleşmesinde önemli rol oynayacağını gösteriyor.

Bilinçaltının derinlerinde gizli kalmış ve birikmiş olayların uyandırdığı istekler açığa çıkacak ve şuurlu isteklere dönüşecek.

Gizli gücünün uyandığı bu devre içinde halkın duygularını denetlenmesi gereken bir dönem. Duygusal tepkilerin sonucunda açığa çıkan olaylar durum değiştirici olabilir. Fakat aynı zamanda kendi gücünü hissetmesi ve uluslar arası platformda etki meydana getirecek gücü açığa çıkarması da mümkün. Bunun için öfkeli ve sert duyguların dizginlenmesi gerekiyor.

Aslında şanslı bir devre içinde bulunan Türkiye, ortaya çıkan karışıklıkları fırsata dönüştürebilir ve kötü gibi görünen olayları şans olarak kullanabilir. Özellikle yabancılarla ilişkilerde ortaya çıkabilecek karışıklıklar aynı zamanda büyük bir fırsat olabilir.

18 saat sonra gerçekleşen sonbahar ekinoksu Türkiye için çok önemli bir zamanın habercisi. Dış dünyaya karşı kendini savunmaya yönelik kuvvetli duyguların uyanacağını işaret eden gökyüzünün konumu, yuva, aile ve ev kavramlarının güçlü bir biçimde açığa çıkacağını gösteriyor. Derinlerde yatan gizli gücü uyandıracak karışıklıklar iyimser duyguların açığa çıkmasıyla birlikte şansa dönüşebilir.

İyimserlik öne çıkıyor

Aslan Burcunda dolaşan Ay, sabah saatlerinde Merkür-Mars kavuşumunu tetikleyecek ve isteklerin ortaya konması için kuvvetli arzular uyandıracak. Gizli düşmanlıkların ortaya çıkacağını işaret eden gökyüzünün bu konumu aynı zamanda uzlaştırıcı ve birleştirici fikirlerin etkili olabileceğini gösteriyor. Günün ilerleyen saatlerinde duyguların derinleşmesi ve olayların daha derinden incelenmesi mümkün. Aynı zamanda iyimser duyguları uyandıracak sürpriz gelişmeler de ortaya çıkabilir.
Yazarın Tüm Yazıları