Gizli duygular

Ekip çalışmaları ve projelerin uygulanması aşamasında ortaya çıkan karışıklıklar fikir çatışmalarına neden olabilir.

Koç Burcunda dolaşmaya başlayan Merkür ile Mars arasındaki sert etkileşim, iletişim sorunlarına bağlı ortaya çıkabilecek tartışmaları işaret ediyor. Sürprizler bugün son derece etkileyici ve dikkat çekici olacak. Gökyüzünün konumu skandalların ortaya çıkabileceğini işaret ediyor ve şimdiye kadar gizlenen duyguların açığa çıkacağını gösteriyor.

Mektuplar

RUMUZ: Kardelen

"Sevgilimle tekrar birlikte olabilir miyiz" diye soruyorsun, fakat doğum saatinizi ve doğum yerinizi yazmayı unutmuşsunuz. Aslında Terazi-Aslan ilişkisi anlaşan bir çift olabileceğinizi gösteriyor, fakat onun şu sıralarda geçiş yapan Jüpiter ve Neptün’den sert etkiler alıyor olması duygu ve düşüncelerini değiştirme zamanı geldiğini gösteriyor. Üstelik kendisini çok fazla önemsemeye başlamış ve ilişkilere daha farklı açılardan bakıyor olması gerek. Bu nedenle ilişkiniz yeniden başlamayabilir. Ancak doğum bilgilerinizi tam olarak vermediğiniz için kesin bir şey söylemek zor.

RUMUZ: Görkem

29 Mart günü meydana gelen Güneş Tutulması, doğum haritanızdaki Güneş’in üzerinde meydana gelmiş. Sizin için bu senenin çok önemli olduğunu ve büyük değişimlerin meydana gelebileceğini söyleyebilirim. Fakat bu değişimlerin hangi alanda ortaya çıkacağı hakkında bir şey söyleyebilmem mümkün değil. Çünkü doğum saatinizi belirtmişsiniz, ama doğum yerinizi yazmayı unutmuşsunuz. Büyük bir ihtimalle kendinizi ortaya koyuş biçiminizi veya sahip olduklarınızla ilgili bazı tecrübeler yaşayabilirsiniz. Ancak yine de verdiğiniz bilgiler noksan olduğu için ayrıntılı bir yorum yapamam.

RUMUZ: Başka biri Y.Ç


Sezgilerinizin çok fazla olduğunu ve bu durumun sizi korkuttuğunu bildiriyorsunuz ve hatta uyumaktan bile korkar olduğunuzu yazıyorsunuz. Doğum haritanızda zaten sezgileri kuvvetli biri olduğunuz görünüyor. Fakat şu sıralarda geçiş yapan Neptün sahip olduğunuz bu yeteneği uyandırmış ve hayal gücünüz açığa çıkmış. Aslında bu müthiş bir fırsat. Fakat sizin düşünce biçiminiz bu özel durumu değerlendirmenize izin vermiyor. Sadece korkularınızı büyütüyor. Başarı ve güç sahibi olmanızı sağlayabilecek bir yetenek, kullanamadığınız zaman hayatınızı zorlaştıran tehlikeli bir araca dönüşüyor. Benim size tavsiyem bu durumla başa çıkamıyorsanız bir doktora görünün ve psikolojik yardım alın. Böylece düşünce biçiminizi değiştirmeye yardımcı olacak yeni bakış açıları kazanabilirsiniz. Ayrıca kaygılarınızı büyütmeyin ve gerçekçi bir tavır içinde bulunmaya özen gösterin. Beslenmenize ve uykunuza dikkat etmelisiniz. Zayıf bir beslenme ve uykusuzluk sonucu şikayet ettiğiniz durum artabilir.
Yazarın Tüm Yazıları