Gerilimli bir gün

Gruplar içinde fikir ayrılıkları ortaya çıkabilir ve meydana gelen olaylar endişelerin büyümesine neden olabilir.

Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranmak gerektiğini işaret eden gökyüzünün konumu derinden etkileyici ve değiştirici olayların açığa çıkabileceğini gösteriyor. Gizli işler ve özellikle saklanmış konuların ortaya çıkacak ve duyguların tamamen değişmesine neden olacak. Hem sürpriz fırsatlar, hem de bazı kayıplar olabilir. Gökyüzünün konumu şans ve şanssızlığın bir arada yaşanacağını gösteriyor.

Mektuplar

RUMUZ: Çiğdem

Yükselen burcunuz Boğa. Güneş’iniz, mutluluk evi olan beşinci evdeyken doğmuşsunuz. Bu konum size gösteri dünyası ve sahneyle ilgili konulara yönelik sevgi ve yetenek veriyor. Ancak Satürn’ün kuvvetli etkileri kendinizi ifade etmenize zorluk getirebilir. Yaşam enerjinizi parlak bir şekilde ortaya koymanız zor olabilir. Fakat yine de kendinizi göstermek için büyük bir arzu duyarsınız.

Mars, Venüs, Pluto ve Uranüs arasındaki etkileşim, size yüksek duygular, sanat anlayışı, sistem geliştirme ve sistematik çalışma potansiyeli veriyor. Tabii aynı zamanda karşı cinsle aranızdaki ilişkilerin de yoğun olacağını ve farklı beklentiler içinde bulunacağınızı işaret ediyor. Siz hem kendi duygularınızı, hem de partnerinizi zorlayan bir yapıya sahipsiniz. Aynı zamanda estetik ve sanat duyguları gelişmiş biri olmalısınız. Size, bir Akrep veya Terazi erkeği çok çekici gelebilir. Veya yükselen burcu Akrep olanlarla aranızda aşk olabilir. Şu sıralarda iyimser duygularınız artıyor ve olumlu bir tavır içine giriyorsunuz. Jüpiter’in uyumlu etkileri moralinizi yükseltecek ve isteklerinizin artmasına neden olacak. Fakat geri giden Merkür’den etkileniyorsunuz. Yanlış anlamalar ve iletişim trafiğinizde bazı aksaklıklar olabilir. Sürpriz aşklar döneminde bulunuyorsunuz. Kasım ayı sizin için hem aşk, hem de iş açısından son derece yoğun ve çok hareketli geçecek. Bu arada alışkanlıklarınızı değiştirmeye zorlayan durumlar ortaya çıkabilir. Aile büyüklerinin baskısını hissedebilirsiniz fakat sabırlı davranacak ve Kasım ayından sonra rahatlayacaksınız.

RUMUZ: Gül ve Diken

Sevdiğinizle aranızda ortaya çıkan sorunları kaynağı aslında sizin beklentileriniz. Onu çok fazla zorluyorsunuz. Tabii bu sırada kendinizi de hırpalıyorsunuz. İlişkinizi akışa bırakmayı deneyin ve isteklerinizi ortaya koyarken samimi ve rahat davranın. Fakat siz son derece stratejisyen bir tavır içindesiniz ve o da son derece zeki. Zaten aranızdaki ilişkinin anlattığınız gibi olduğu halde sürüyor olması, aslında birbirinize uygun olduğunuz için. Her ikiniz de birbirinizi sürekli anlamaya çalışıyorsunuz. Fakat yönteminiz çok sert. Kasım Ayı sizin için çalkantılı geçebilir ve ayrılık kararı alabilirsiniz. Ancak bu ay karar vermek için pek uygun bir zaman değil. Aralık ayında kararlarınızı bir kez daha gözden geçirdikten sonra harekete geçerseniz çok daha doğru kararlar alabilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları