Gecikmeler baskı uyandıracak

İlginç gelişmelerin meydana geleceği bir gün.

Sabahın erken saatlerinde sürpriz fırsatların ortaya çıkacağını ve yaratıcı çalışmaların yapılacağını işaret eden gökyüzünün konumu, bilinmeyen veya belirsiz durumların aydınlığa kavuşacağını gösteriyor. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik ilginç gelişmeler olabilir. Atılımda bulunmak için acele etmemek ve olayları akışına bırakmak, karar vermeyi kolaylaştıracak. Ancak başlamak gereken işlerle ilgili ortaya çıkan gecikmeler baskı uyandırabilir.

Mektuplar

RUMUZ: Kandil

Yükselen Burcunuz Yay. Geçen ay yaşadığınız karışıklıklar artık bitiyor. Daha kararlı bir döneme giriyorsunuz ancak duygusal karmaşa haliniz bir süre daha devam edebilir. Aslında bütün bunların nedeni yaşantınızda bazı değişiklikleri yapma zamanınız geldiğini işaret ediyor. Fakat siz dikkatinizi sadece belirli bir konuya odakladığınız için gerçekte yapmanız gereken asıl değişikliğin ne olduğunu anlayamıyorsunuz. Belki anlıyorsunuz fakat değiştirmemek için direniyorsunuz ve olaylar daha da büyüyerek üstünüze geliyor. Özellikle kardeşlerinizin hayatınızı zorlaştırdığını düşünüyorsunuz, fakat onlarla aranızdaki iletişim biçiminizi değiştirmeli ve artık onların kendi sorumluluklarını almalarına izin vermelisiniz. Şayet direnmeye devam edecek olursanız sözünü ettiğiniz olaylar daha da büyüyecek. Halbuki gereken değişikliği gerçekleştirebilirseniz hem ilişkileriniz zarar görmeyecek, hem de aşama yapacak ve yeni atılımlarda bulunacaksınız.

RUMUZ: Aliye-İstanbul

Astrolojik açıdan sevdiğinizle aranızda müthiş bir uyumluluk var. Özellikle birbirinizi çok iyi anlıyor ve neredeyse konuşmadan anlaşıyorsunuz. Şayet doğum zamanı ve bildirdiğiniz doğum saatleri doğruysa, herkesin imrenerek baktığı bir çift olacağınız görünüyor. Evlenmek için ağustos ayı sizin için çok uygun.

RUMUZ: Kartalın savaşı

Sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Yıldız haritanız kendisini ve çevresini zorlayan bir tabiata sahip olduğunuzu işaret ediyor. Son derece zeki birisiniz fakat çok kuşkucu ve ısrarcı davrandığınız için hem hayatınız, hem de ilişkileriniz zorlaşıyor. Üstelik şu sıralarda Jüpiter’in güçlü etkisi altında bulunuyorsunuz ve hayatı sorguluyorsunuz. Aslında Jüpiter’i ayrıntılara dalarak değil de şans olarak değerlendirebilirsiniz. Ayrıntıların içindeki fırsatları görmeye çalışın ve ayrıntılara takılı kalmayın. Biraz iyimser ve anlayışlı davranmayı başarabilirseniz, kasım dönemi sizin için çok verimli geçecek ve isteklerinizi gerçekleştirmeyi başaracaksınız.
Yazarın Tüm Yazıları