Emin adımlarla ilerleyin

Bugün Oğlak burcundaki Ay, önce Merkür sonra Mars ve Jüpiter’i uyumlu etkileyecek ve harekete geçirecek.

Organizasyonlar, yeni atılımlar, yatırım ve benzeri faaliyetler açısından son derece verimli bir gün. Fakat aynı zamanda Satürn’ü tetiklediği için harekete geçilecek konularla ilgili büyük bir tedbir duygusu uyandıracak. Hızla gelişecek olayların tedbirlilik yüzünden yavaş gelişmesi söz konusu olabilir. Fakat bu durum aynı zamanda başarının kesin olacağını, isteklerin gerçekleştirileceğini ve yavaş ama emin adımlarla ilerleneceğini işaret ediyor.

Terazi burcu özellikleri

Sonbahar mevsiminin başlangıç dönemini yöneten Terazi burcu, Zodyak’ın yedinci burcudur. Tabiatın çok çeşitli renklere büründüğü, uyum ve ahengin yarattığı güzelliği bütün ihtişamıyla sergilediği bu dönemin insanları son derece naif, güzellik anlayışı yüksek tiplerdir.

Bulundukları ortamın güzel olmasına, çevrelerinde güzelliklerin bulunmasına ihtiyaçları vardır. En fazla da uyum ve ahenge ihtiyaç duyarlar. Terazi, dengeyi sembolize eder. Uyum ve ahengin yarattığı denge, Terazi insanlarının ihtiyaç duydukları dinginliği, huzuru sağlar.

Bu nedenle Terazi tiplerinin huzursuz ve karmaşık ortamlara tahammülleri yoktur. Gerilimli ortamlar, tartışmalar ve karmaşa içinde yaşayamaz. Derhal müdahale eder.

Bu nedenle Terazi tiplerinin bulundukları ortamlarda bir huzursuzluk çıkma ihtimali varsa, Terazi tipleri dengeyi sağlamak için uzlaştırıcı bir rol üstlenirler. Genellikle arkadaşlarının arasındaki gerilimi yatıştırır ve ortak bir noktaya getirmeyi başarır.

Hava’nın çocukları Teraziler’in ilişki ihtiyacı çok yüksektir. Çok çeşitli kişileri, farklı kültürler ve farklı sosyal çevrelerden gelen birbirinden farklı kişileri biraraya getirebilir veya her biri ile farklı ortamlarda sanki onlardanmış gibi görüşebilir.

Bir Terazi’nin böylesine çeşitliliği içinde barındıran duygu zenginliği, karar vermesini zorlaştırır. Çünkü içsel olarak her şeyin olabileceğini bilir. Bir karar vereceği zaman bütün yönleriyle düşünmeye başlar. İşte o andan itibaren sıkıntı da başlar.

Çünkü her şeyin olabilmesi durumu, belirgin bir seçimin yapılabilmesini zorlaştırır ve kararsızlıklar içine girer. Kararsızlık ise, Terazi’nin dengesini bozar. Ortaya gerilimli, huzursuz biri çıkar. Geçinilmesi son derece zor olan bu kişinin dengesini bulabilmesi için zamana yani karara ihtiyacı vardır.

Astrolojik ilişkiler

Yükselen burcunuz Yengeç. Bu nedenle tipik bir İkizler özelliği göstermiyorsunuz. Üstelik Venüs Boğa burcundayken doğmuşsunuz. Güzellik anlayışınız yüksek olmakla birlikte aynı zamanda güven ihtiyacınız da çok fazla. Bu nedenle İkizler’in özgürlük anlayışı ile güven ihtiyacı çatışıyor. Fakat içsel olarak özgür düşüncelere sahip olmakla birlikte aynı zamanda güvenli ilişkiler ve güven veren ortamlarda bulunmak istiyorsunuz. Sorduğunuz kişiyle aranızdaki ilişki aslında bitmiş. Fakat siz yükselen Yengeç’in verdiği duygu ile sürdürme telaşı içindesiniz. Artık sizin için bir değişim süreci başlamış. Kendinizi ve içinde bulunduğunuz durumu kabul gösterin ve bitmiş bir ilişkiyi canlandırmaya çalışmayın. 2005 yılı sizin için son derece şanslı ve verimli bir dönem olacak.

RUMUZ: KÖRDÜĞÜM
Yazarın Tüm Yazıları