Ekim ayı nasıl geçecek

Sanatsal faaliyetler ve gösteri dünyasına yönelik çalışmalar açısından son derece hareketli ve verimli bir döneme giriyoruz.

Sanatın çeşitli alanlarıyla uğraşan kişilerin bu ay hayal gücü ve yaratıcılıkları yükseliyor. Bu devre içinde büyük organizasyonlar yapılabileceği gibi estetik ve güzellik alanında yapılacak çalışmalar da son derece dikkat çekici olacak.

Özellikle ayın ikinci haftasından itibaren hem gösteri dünyası, hem de estetik ve güzellik alanında ortaya çıkan yenilikler, duygu ve düşüncelerin tamamen değişmesine neden olacak. Bu dönem hem aşk, hem de ilişkiler açısından önemli gelişmelerin meydana geleceğini işaret ediyor. Yıldırım aşkları yaşanabileceği gibi aniden başlayan aşk ilişkileri evlilikle sonuçlanabilir. Adalet sistemi ve yargı organlarının kendilerini yenileyeceklerini işaret eden gökyüzünün konumu finans konularına yönelik gelişmelerin umut verici olacağını gösteriyor.

23 Ekim’e kadar sürecek bu devre içinde sezgiler yükselecek, ilham ve yaratıcılık artacak, mistik deneyimler dikkat çekici olacak. Aynı zamanda alternatif konulara yönelik ilginin artması ve iyimser duyguların canlanması, şans olarak değerlendirilecek gelişmelerin ortaya çıkmasına neden olacak.

Estetik duyguların yükseldiği bu devre içinde meydana gelen olaylar karşısında serinkanlı ve sakin davranmak mümkün olacak. Özellikle bilincin derinlerinden yükselen farklı istekler ve yenilenme ihtiyacının uyandırdığı gerilimi bu ay kontrol altına almak mümkün olacak.

Genel olarak bu ayı iyi değerlendirmek ve yapılacak işlerin hazırlığını tamamlamak gerekiyor. Özellikle bu ay yapılacak işleri Kasım ayına bırakmamakta fayda var. Çünkü 28 Ekim günü Merkür Akrep burcunda geri gitmeye başlıyor.

12-20 Ekim günleri arasındaki dönemde yeni planlar yapmak ve uygulamaya geçmek biraz zor olabilir. Ayrıca bu devre içinde gizli stratejilerin oluşturulması, gizlilik gerektiren durumların ortaya çıkması planların tamamen değişmesine neden olacak. Bu sırada gruplar içinde çatışmalar, anlaşmazlıklar ve gizli niyetlerden doğacak sorunlara karşı tedbirli olmak gerekiyor.

23 Ekim’de Güneş ve Mars, 24 Ekim’de Venüs Akrep Burcuna giriyorlar. Ve böylece Akreplerin dönemi başlamış oluyor. Pazar günü Ekim ayının nasıl geçeceğini anlatacağım Altın Işık Astroloji ve Bilimsel Araştırmalar Derneği adına yapacağım konferansa katılmak için (0216) 450 48 10’u arayabilirsiniz.

Kararlı olacağınız bir gün

Sabah saatlerinde Neptün, Satürn ve Merkür’ü harekete geçiren Ay, düşüncelerin sistemli ve kararlı bir biçimde ortaya konulacağını işaret ediyor. Alınacak kararlar ve yapılacak işler konusunda disiplinli çalışmalar yapılabilir. Özellikle sanatsal faaliyetler ve gösteri dünyasına yönelik büyük organizasyonlar yapmak için uygun bir gün. Öğleden sonra Ay, Pluto ve Venüs’ü tetikleyecek. Meydana gelen olaylar hem duyguların hem de aşk ve finans konularında beklentilerin değişmesine neden olabilir.
Yazarın Tüm Yazıları