Duygularınız işlerinizi etkiliyor

Haftaya gülümseyerek başlayın. Eskiler "Bir işe nasıl başlarsanız, öyle gider" diyor ve bunun altında bir bilgi yatıyor.

Yeni bir işe başlarken, atılım yaparken istek ve hevesle başlamak, iyimser duygular ve yapabileceğinize inanarak harekete geçmek, o işin istediğiniz gibi gelişmesini sağlıyor. Çünkü enerjinizin gücü yaptığınız işi ve olayları etkiliyor. Sahip olduğunuz enerjiyi nasıl yönlendireceğiniz ise, duygularınızla bağlantılı.

Karamsar düşünceler, karamsar duyguları da beraberinde getiriyor. Bir işe endişeler ve kuruntularla başladığınız zaman bir de bakıyorsunuz ki, kuruntularınız gerçekleşmiş ve tam da düşündüğünüz sorunlar, aksaklıklar çıkmış. Şayet karamsar bir haliniz varsa, o zaman yapacağınız işi ertelemenizde fayda var. Tabii duygularınızı değiştiremiyorsanız... Bir işe başlarken duygularınızın nasıl işlerinizi etkiliyorsa, güne başlarken o günü nasıl geçireceğinizi de belirliyor.

Yataktan kalktığınız anda tersleyen biri misiniz? Hani şu uyandığı zaman yanına yaklaşılmaz olanlardan mısınız? Genellikle uyku halinin devam ettiği kişiler aceleyle yataktan fırlamak zorunda kaldıklarında yanına yaklaşılmaz olurlar. Kendinizi bilin ve uyandıktan sonra bir süre yattığınız odayı, yataktaki bedeninizi inceleyin ve içinizdeki sevgiyi uyandırın. Kendinize sevgiyle bakın ve yataktan gülümseyerek kalkın. Birlikte yaşadığınız kişilerle "Günaydın" demek, sizin gününüzün de aydınlık geçmesine yardımcı olacaktır.Güne nasıl başlarsanız, bilin ki o gün öyle olacaktır. Bugün haftanın ilk günü.

Çalışmaların başladığı ilk gün. Ve haftayı nasıl geçireceğinizi belirleyen gün. Tabii ki, bunu siz belirliyorsunuz. İyi duygularınızı yükselttiğiniz zaman iyi bir gün geçiriyorsunuz, karamsarlık içinde başladığınız zaman gününüz pek aydınlık olmuyor. Üstelik hemen bütün hafta bu hal sürebiliyor ve haliniz işlerinize yansıyor. Başarının sırrı, gülümsemekte yatıyor.

Güçlü arzular

Bugün istekleri gerçekleştirmek için güçlü arzuların uyanacağını işaret eden gökyüzünün konumu fizik güç gerektiren alanlarda çalışmaların dikkat çekici boyutlarda olabileceğini gösteriyor. Ortaya çıkan sorunlar, çözümleri de beraberinde getirecek. Sürpriz gelişmelerin meydana geleceğini işaret eden gökyüzünün konumu skandal sayılabilecek belgelerin ortaya çıkabileceğini ve sürpriz açıklamalar yapılabileceğini gösteriyor.
Yazarın Tüm Yazıları