Duygular yoğunlaşıyor

Aslan burcunda dolaşmaya başlayan Güneş’in etkisini gösterme arzusu derinlerden yükseliyor.

Bugün bilinçaltının derinlerinden yükselen istekler belirgin hale gelecek ve meydana gelen olaylar duyguların yoğunlaşmasına neden olacak. Hem aşk hem de parasal açıdan uzun vadeli planlar yapılabilir, geleceğe yönelik projeler üzerinde çalışılabilir. Geçmiş zamanın sevapları ve günahları gözden geçirilebilir.

Mektuplar

n Rumuz: Yalnız Kalp

Yükselen burcunuz Yengeç. Doğum haritanızda aşk potansiyelinizin çok yüksek olduğu gözüküyor. Üstelik yalnızlıktan hoşlanmayan bir yapınız var. Fakat geçiş yapan Satürn, ilişkiler konusunda tarzınızın değişme zamanının geldiğini işaret ediyor. Bu nedenle yalnızlıktan şikayet edebilirsiniz.

Fakat şu sıralarda Venüs hem yükseleninizi hem de ayı tetikliyor. İlişkiler konusunda şanslı bir dönemdesiniz. Ama alışkanlıklarınızı değiştirmeniz lazım.

n Rumuz: Başak

Yükselen burcunuz Oğlak. Şu sıralarda içinizden yükselen değişim isteği sizi yeni ilişkiler konusunda cesaretlendiriyor. Geçmişte aniden başlayan bir aşk yaşayıp bundan çok etkilenmiş olmalısınız. İçinizde uyanan bu değişim isteği nedeniyle bu aşkı bitirmiş olabilirsiniz.

Artık ilişki biçiminizi daha çok önemsiyor ve başkalarının önem verdiği kişilerle daha ciddi ilişkiler içine girmek isteği duyuyorsunuz. Ayrıca yıl sonuna doğru şansınız yükseliyor, sosyal çevrenizden gelecek destek sonucu maddi konularda rahatlama hissedecek ve yaratıcı çalışmalar içine gireceksiniz.

n RUMUZ: Bir Yudum Sevgi

Hem yükseleniniz hem de burcunuz İkizler. Plüton gezegeninin yarattığı köklü değişim isteği sizi çok fazla etkiliyor. Aldığınız etkiler sonucu eski yaşam tarzınızı tamamen bitirmek üzere olabilirsiniz.

İçinizde uyanan kuvvetli değişim arzusu sizi çok zorlasa da artık şansınız değişiyor. Kendinize yepyeni bir hayat kurabilir ve sizi mutlu edecek bir aşk yaşayabilirsiniz.

Özellikle yıl sonuna doğru Jüpiter gezegeni sizi oldukça olumlu etkileyecek ve arzuladığınız aşkı yaşamak için size fırsatlar sunacak. İlişkiler konusunda şanslı bir döneme giriyorsunuz.
Yazarın Tüm Yazıları