Duygular değişebilir

İyimser duyguların yükseldiği bir gün. Din, felsefe, farklı kültürler ve kültürler arası ilişkiler açısından ilginç gelişmeler meydana geleceğini işaret eden gökyüzünün konumu, hem aşk hem de finans açısından yeni başlangıçların yapılabileceğini gösteriyor. Derinden etkileyici ve değiştirici olaylar meydana gelebileceği gibi, şimdiye kadar gizlenmiş bilgilerin beklenmedik bir biçimde ortaya çıkmasıyla birlikte duygular tamamen değişebilir.

Haberin Devamı

Korkuları denetlemek mümkün

Birkaç gündür korkuları denetlemek için farklı uygulamalar veya tavsiyelerden söz ediyorum. Ve sanırım bu köşeyi takip edenler şöyle düşünüyorlardır; "Şimdi ne var ki, durmadan korkulardan söz ediyor?"

Astrolojik açıdan korkuların tetiklendiğini işaret eden gökyüzünün konumu, beni korkulara karşı tedbirli olmak gerektiği konusunda uyarıyor. Ben de korkuları nasıl denetleyebiliriz üzerine çeşitlemeler yapıyorum. Başarılı olacakken başarısız olmasına neden olduğunu biliyorum ve korkuları denetleyecek yöntemler sunuyorum.

"Serinkanlı bir tutum içinde bulunun, tepkilerinizi kontrol altına alın" demek çok kolay. Yani söylerken sanki uygulanması çok basit bir işten bahsediliyormuş gibi gelse de, iş uygulamaya geldiği zaman durum hiç de öyle olmuyor. Bunu yaşayan herkes bilir. Fakat yine de başarmak mümkün.

Haberin Devamı

Önce sizi ürküten, korkutan ve hareketsiz bırakan nedir, bunu anlamalısınız. Karşınızdaki kişinin kendisi mi, yoksa olabileceklerin endişesi mi?

Sonuç her ne olursa olsun sizi korkutan, ürküten ve hareketsiz bırakan şey aslında sizin düşüncelerinizin yarattığı duygularınız sonucunda açığa çıkıyor. Tabii ki dışardan gelen etkiler yok değil. Düşünce ve duygunun oluşması için zaten insanın dışında bulunan olay ve kişilere ihtiyacı var.

Burada önemli olan kişinin bu dış etkilere maruz kaldığı anda düşünce ve duygularını yakalayabilmesi, kendini takip edebilmesi... Ve bunu yapabilmek hiç de kolay değil. Öte yandan sanıldığı kadar zor da değil. Sadece sizi ürküttüğünü hissettiğiniz biri ile karşılaştığınız zaman, bir an için kendinizi unutmayı başarabilmeniz yeterli.

Yani kim olduğunuzu, kendinizle ilgili tüm düşüncelerinizi bir kenara bırakıp karşınızdaki kişinin kimliğini ve etkisinin ne olduğunu anlamaya çalışın. Bunu kolayca başarabilirsiniz. Düşüncelerinizi kendinizden bir süre için uzaklaştırmanız yeterli.

Çok güçlü bir etki yaydığının ve bunun sizi sert biçimde etkilediğinin farkına vardığınız anda oradan uzaklaşın. Bu en kestirme çözüm. Şayet bunu yapamıyorsanız, o zaman hayalinizde parmağınızı ileri doğru uzatıp çevrenizde ışıklı bir çember çizin ve onun enerjisinin bu çemberin içine asla giremeyeceğini düşünün. Sonra kendinizi nasıl hissettiğinizi kontrol edin. Bu kesinlikle çok işe yarar bir yöntemdir.

Yazarın Tüm Yazıları