Çok ilginç bir karşılaşma

Geçenlerde yaşadığım bir olayın etkisi hálá devam ediyor. Fakat şaşkınlığım azaldığı için artık anlatabilirim.

Zamanı tam olarak kestiremiyorum fakat gölgelerin uzadığı bir vakitte İstanbul’un hiç bilmediğim bir sokağında ilerliyorum. Arabamı park ettiğim yere tam gelmek üzereyken ensemdeki tüylerin kabardığını, nedensiz bir ürpertinin bütün bedenimi sardığını hissettim. Görmediğim ve bilmediğim fakat tehditkar bir şeyin civarda olduğu duygusu uyandı. Çevreme dikkatle bakmaya başladım. Fakat bir şey görünmüyordu. Sonra ilerideki köşede gölgelerin arasında duran adamı gördüm. Rahatsızlığım arttı.

Aslında adam öylece duruyordu. Hiçbir gariplik yoktu. Fakat ben adamı gördüğüm anda içimdeki alarm zilleri öyle bir çalmaya başladı ki, kontrol edemeyeceğim duygusuyla adımlarımı hızlandırdım. Arabaya doğru neredeyse koşar adım ilerlemeye başladım. Bu sırada adam da bana doğru ilerlemeye başladı. Belki de sadece yürüyordu ve ben onun yolu üzerinde idim fakat bunları düşünecek halim yoktu. İçimdeki nedensiz korku büyümeye başlamıştı.

Bir an için durdum, derin bir soluk aldım. Kendime "Sakin ol Yasemin" dedim ve yürüdüm. Arabaya ulaşmama birkaç adım kalmıştı ki, tam arkamda bir ses işittim.

Hiç beklemediğim bu sesle birlikte olduğum yerde öylesine bir sıçramışım ki, neredeyse düşüyordum.

Karşımda iyi giyimli bir kadın duruyordu. Çok tuhaf gözleri vardı ve bakışları sanki gözlerimden içeri akıyor ve beynime ulaşıyordu. Tüylerim diken diken olmuştu. Aslında dışardan bakıldığında hiçbir tuhaflık yoktu. Ve ben neden kendimi böyle hissettiğimi bir türlü anlayamıyordum. Çünkü kadının bakışları beni rahatsız ediyordu fakat içimin en derinliklerinden yükselen bir ses, "Sakin ol, bir şey yok" diyordu. Fakat ben sakin olamıyordum. Derin bir soluk aldım ve neler olduğunu anlamaya çalıştım.

Hiç tanımadığım bu kadın adımla sesleniyordu. Beni tanıyordu ve bir şeyler söylüyordu. Aslında bunda olağanüstü bir şey yoktu. Tanımadığım insanların beni tanımasına ve adımla seslenmelerine alışmıştım fakat o dakika beni tanıyabileceğini hiç düşünmediğim için daha dikkatle bakmaya başladım.

(Devam edecek)

Yeni projeler

Radikal değişiklikler gereken durumlar ortaya çıkabilir ve finans konularına yönelik endişeler uyanabilir. Ancak bugün yeni atılımlar yapmak ve projeleri başlatmak için kuvvetli arzular uyanacak. Ev ve emlak konularına yönelik yeni projeler geliştirilebilir ve yeni tedbirler oluşturulabilir. Baskı uyandıran durumlarla başa çıkmak için fikir birliği yapılacağını işaret eden gökyüzünün konumu sert olaylar karşısında tedbirli davranılacağını gösteriyor. Aşk açısından ise ilginç gelişmelerin meydana geldiği bir dönem.
Yazarın Tüm Yazıları