Cinsel sorunları çözebilirsiniz

Bedeniniz sizi ele veriyor. Bakışınız, duruşunuz, mimikleriniz, olaylar ve hatta kelimelere verdiğiniz istem dışı tepkiler en gizli duygularınızı ve anlatmadığınız veya anlatamadığınız sorunlarınızı bile yansıtıyor.

Fakat bedende ortaya çıkan sorunlar, kişinin bile bilmediği, bilinçaltının derinlerine saklanmış bilinmeyen problemleri de ortaya koyuyor.

Sağlık sorunlarının en altında kişinin nedenini bilmediği duygusal sorunlar var.

Bedeni inceleyerek kişinin en fazla etkilendiği kişinin anne mi, yoksa baba mı olduğunu anlayabiliyorsunuz. Böylece sağlığınızla ilgili sorunları çözmek için işe nereden başlayacağınızı biliyorsunuz.

Eğer bedeninizin sol tarafıyla ilgili sorunlarınız varsa, mesela sol bacağınız, sol gözünüz, sol kolunuz, sol böbreğiniz ağrıyorsa, anne ile çözemediğiniz sorunlarınız var demektir. Şayet sağ tarafınızda sorunlar çıkıyorsa, o zaman baba ile bağlantılı problemleri çözmeniz gerekiyor.

Üstelik anne ve baba ile ilgili bilinçaltının derinlerine gömülü sorunlar aynı zamanda cinsel hayatı da etkiliyor.

Çocukken yaşanan ve sonra unutulan olaylar, büyüdükten sonra bir yetişkin olduğumuz zaman ne yazık ki, unutulmuş olduğu için çözülemiyor. Anlaşılmaz çocuğun tatmin edilmemiş arzuları zaman zaman ortaya çıkıyor ve ne olduğunu anlayamadığımız için onu susturmaya çalışıyoruz. Tabii bunun sonucunda beden aracılığı ile kendisini göstermeye çalışıyor. Tıpkı küçük çocukların ilgilenmediğiniz zaman huysuzlanıp anne babasını rahatsız ederek dikkat çekmeleri gibi, bedenimizde ortaya çıkan rahatsızlıklar da ilgi ihtiyacını gösteriyor.

Bu ilgi, ihmal edilmiş, unutulmuş "Ben"in ihtiyaçları. Kendinize ilgi göstermediğiniz zaman hastalanıyorsunuz. İçinizdeki çocuğu anladığınız zaman sorunlar da bitiyor.

Gizli duygular

Yeni girişimlerde bulunmak için arzular yükselecek. Özellikle isteklerin ortaya konulması ve duyguların gösterilmesi için uygun bir gün. İlginç fırsatlar ortaya çıkabilir ve yabancılarla yapılacak işbirliğinden verimli sonuçlar alınabilir. Emlak, yatırım ve uluslar rası organizasyonlar yapmak için uygun bir dönem. Ufak tefek bazı karışıklıklar olsa bile planlarda yapılacak küçük değişikliklerle çalışmaların sürdürülmesi mümkün.
Yazarın Tüm Yazıları