Bugün neler olacak

Düşüncelerin derinleştiği bir gün. Meydana gelen olaylar önceden alınmış kararların değişmesine neden olabilir.

Yeni girişimlerde bulunmak için pek uygun bir gün değil. Bilinmeyen bazı durumların ortaya çıkmasıyla birlikte fikirlerin tamamen değişmesi ve yeni düzenlemelere ihtiyaç duyulması mümkün. Eğlence sektöründe ortaya çıkacak karışıklıklar eski alışkanlıkların tamamen değişmesi için zorlayacak. Sinema, tiyatro ve sergilerle ilgili organizasyonlar sırasında aksaklıklar ve hesapta olmayan durumlar çıkabilir.

Mektuplar

Yükselen burcunuz Başak. Üstelik güçlü gezgenler birinci evde bulunduğu için enerjik, seçici, kolay beğenmeyen bir davranışlar içinde bulunursunuz. Hızlı çalışan pratik bir zekanız olduğunu söyleyebilirim. Aynı zamanda pek belli etmediğiniz bir acıma duygusu ve iyi düşünceye de sahipsiniz.

Zihinsel açıdan disiplinli olduğunuz halde duygularınızı pek disipline ettiğiniz söylenemez. Ancak, sanata yönelik yeteneğiniz var. Şayet bildirdiğiniz doğum zamanı doğruysa, sanatsal faaliyetlerde bulunarak kendinizi ifade edebilir ve böylece sözünü ettiğiniz sorunlardan uzaklaşabilirsiniz. Ayrıca sanatın her hangi bir dalında yapacağınız çalışmalarda son derece başarılı olabilirsiniz. Bu sene kendinizi keşfedeceğiniz bir yıl olacak. Zorluklar, sahip olduğunuz potansiyel yeteneklerinizin uyanmasına yardımcı oluyor.

Şikayetçi olmak veya bunalıma girmek yerine yaşadığınız olayları anlamaya çalışın ve daha önemlisi sizi nasıl etkilediğini ve gücünüzü ortaya koymanız için zorladığını fark ederseniz, kendinizi geliştirme fırsatını yakalayacaksınız. 

RUMUZ: Karagözlüm

Anlattıklarınızdan oldukça ilginç tecrübeler yaşadığınız anlaşılıyor. Satürn, doğum haritanızdaki Güneş’e sert etkiler yapmaya başladığı zaman mektupta anlattıklarınıza benzer tecrübeler ortaya çıkar. Ayrıca, Uranüs de doğum haritanızdaki Ay’ın üzerine gelmiş. Bu da bilinçaltınızı harekete geçirecek olaylarla karşılaşmanıza neden olmuş.

Eşiniz için de astrolojik açıdan benzer bir durum mevcut. Güçlü değişim rüzgarlarının etkisi altında bulunuyor. Ve bunun sonucunda anlattıklarınızı yaşıyorsunuz. Özellikle parasal açıdan ilginç fırsatlarla karşılaşacaksınız. Fakat bunları iyi değerlendirmek için bulunduğunuz halden çıkmanız gerekiyor. Çok fazla derinleşmek ve geçmişe takılı kalmak fırsatları kaçırmanıza neden olabilir. Bu ay araştırmalar yapabilirsiniz. Bu arada evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir ve başka bir eve taşınabilirsiniz. Fakat aceleci davranmayın ve taşınmanız gerekiyorsa ay sonuna doğru bu işi yapın.

Eşinizle aranızdaki ilişkinin eskisi gibi olmasını beklemeyin. Fakat siz de zaten değişiyorsunuz ve ilişkinizin devam etmesi için her ikinizin de yenilenmesi gerekiyor. Beraberliğinize farklı boyutlar kazandırmayı başarabilirseniz ve beklentilerinizi değiştirirseniz, beraberliğinizi sürdürebilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları