Boğalar sahip olmayı bilir

Leziz yiyecekler, konforlu bir ortam ve güvenceli bir hayat... İşte Boğalar’ı tanımlayan üç özellik.

Gırtlağına olan düşkünlüğü Boğalar’ın lezzetli yemekler yapmalarını sağlar. Bu nedenle şayet bir Boğa sizi yemeğe davet ediyorsa, hiç düşünmeden gitmelisiniz.

İlkbaharın tam ortasındaki dönemi idare eden Boğa burcu, ne istediğini bilir. Ve bu isteğine nasıl ulaşacağını da... Üstelik isteklerini elde etmek için yeterli gücü de vardır, sabrı da.

Rahatına düşkün Boğalar, arzu ettikleri rahat ortamı yaratıncaya kadar en çalışkan Aslan’dan daha çalışkan olurlar. Sonra televizyonun karşısındaki tembel koltuğunda uyuklamaya başlar ve hiçbir güç onu oradan kaldırmayı başaramaz. Bütün istediği rahat bir ortamdır ve bunun kazanılan parayla sağlanacağını bilir. Tabii para kazanmasını da... Kazandığı parayı yeterli görüyorsa, daha fazlasını kazanmak için kendini öldürmez.

Boğalar şaşılacak kadar sabırlı, metanetli, gerçekçi ve yavaş hareket etmekten hoşlanır. Onları hızlandırmak için yapacağınız gayretler boşa gitmenin ötesinde öfkesini uyandırabilirsiniz.

Bir Boğa’nın öfkesini uyandıracağınıza gidip kendinizi denize atın. Böylece hem kendinizi yatıştırmış olursunuz, hem de gazaba gelmiş bir Boğa’yla başa çıkmak zorunda kalmazsınız.

Boğalar kolay sinirlenmezler. Ama bir kez öfkelenecek olurlarsa, karşılarındaki her şeyi ezip geçerler. Onları çok sinirlendiren şey, güven ortamlarını tehdit edenlerdir. Ve onlara karşı hiç sabrı yoktur.

Vücutta gırtlak bölgesini sembolize eden Boğa burcunun hem en kuvvetli, hem de en zayıf organı gırtlaktır. Bu nedenle özellikle boğazlarını üşütmemeliler. Ayrıca fazla kilolara karşı tedbirli olmalarında fayda var. Tedirgin oldukları, güvenmedikleri ortamlarda fazla durmasalar iyi olur. Çünkü, bu durum onların sinir sistemini etkileyebilir.

Aslında Boğalar endişeli, karamsar ve ne yapacaklarını bilemedikleri durumlarla karşılaştıkları zaman hemen paniğe kapılmazlar.Yeter ki, güvenli ortamlarını tehdit eden bir durum olmasın. Böyle bir durumda kırmızı görmüş Boğa gibi saldırabilirler. Ve güven ortamlarını tehdit eden etraflarında ne varsa yok edebilir.

Boğalar’ın büyük bir gücü vardır. Ancak, bu gücü kullanmalarına izin verilmediği zaman sağlık sorunları ortaya çıkmaya başlar. Boğalar’ın en fazla dikkat etmeleri gereken şeylerin başında ise, uyku geliyor. Erken yatmak ve erken kalkmak Boğalar’ın en fazla ihtiyacı olan durumdur. Şayet geç saatlere kadar oturacak olurlarsa, bütün dengeleri bozulabilir. Sinirli ve hasta olmalarına neden olur.

Duygular harekete geçecek

İkizler burcunda ilerleyen Ay, duyguların çeşitlilik göstereceğini işaret ediyor. Öğle üzeri estetik, güzellik ve aksesuvar konularına yönelik gelişmeler hem hareketli olacak, hem de ilginç durumlar ortaya çıkacak. Aşk potansiyelinin hareketli olacağını işaret eden gökyüzünün konumu birbirine uygun olmayan kişiler arasında çekim meydana geleceğini gösteriyor. Günün ilerleyen saatlerinde skandal olarak değerlendirilebilecek olaylar açığa çıkabilir ve duygular aniden değişebilir.
Yazarın Tüm Yazıları