Birisi yalan konuşuyor da...

Ülkenin ikinci büyük sporunun 20 küsur yıllık federasyon başkanı kandırmacayı sürdürüyor.

Haberin Devamı

İşin fenası, bu kadar usturupsuz yalanlara inanacak kadar embesil olduğumuzu sanarak zekamıza hakaret ediyor. Kişi herkesi kendi gibi sanırmış. Milli Takım kaptanının doping olayı ile ilgili olarak Demirel, “Hidayet’in takımıyla geçen yıl itibariyle 2 yıl kontratı bulunuyordu. 2 Eylül’de ABD’ye gittikten sonra sezon başında bir sakatlık yaşadı, elinde kırık oluştu. 29 Aralık’a kadar hiç bir şey yapmadı. O oynayamadığı dönemde kontratıyla ilgili bir sorun yoktu, maaşını eksiksiz alıyordu. Parasını alamamasına neden olacak tek şey, yasaklı madde kullanmakla ilgili bir ceza almaktı” diyerek, takımının doktoru, ‘kulüp maaş ödemesin’ diye bilerek yasaklı madde vermiş demeye getiriyor. Meğerse HEDO ilacı ‘Türkiye’de kullandım’ derken sehven yalan söylemiş. Kulüpten eline verdikleri basın bildirisini yanlışlıkla, belki de kulübünü korumak için okumuşmuş.

TANJEVIC VAZGEÇ BU SEVDADAN

YOK ya.. Hidayet’in cinliğini bilmesek yeriz bunları. Olsa olsa kulübünü değil de paracıklarını korumayı düşünmüştür. Peki bu açıklamalarının Türk Milli Takımı’nın başını derde sokacağı hiç aklına gelmemiş mi? Peki bu kadar sorumsuz, milli şuursuz adam geçmiş hizmetleri, aldığı ödüller(!) ne olursa olsun, Milli Takım kaptanı olur mu?
Avrupa Şampiyonası’ndaki grubumuzun ülkelerinin altyapı takımları tam gaz geliyor. İtalya U20’de şampiyon oldu. Biz Yunanistan arkasından 7.’yiz.Hani alt yapıda başarılıydık. Kulüplerde yetişen oyunculara sahiplenen Nihat İziç bu başarısızlığı da üstlenecek mi? İtalya’da U20’den gelen kaç oyuncu var biliyor musunuz? Eylül’deki şampiyona milli basketbol takımımızın ‘son nesilinin son şansı’. Arkası boşalıyor artık, gelen dev mev yok geriden. İtalyan NBA yıldızı Donetella formunun doruğunda, 2 devşirme Amerikalıları var. Bormio’ya da dağ başındaki emek(li)dar koçumuz hala altımıza almak zorunda olduğumuz İtalya’ya ne yapacağını bırakmış laf geveliyor. “Beni sevmeyenlere de şakayla karışık bir mesajım olsun bu. 2020’den konuşuyorum, demek ki hala çalışabileceğimi düşünüyorum” diyor.

SELAM VERMEDİ, ALMADIM!

BİZ de ondan, basketbolumuz elden gidiyor yangınlarındayız ya. “Cenk selam vermiyor da ondan almadım, Serkan “Sen 1982’de kalmışsın” dedi, kestim biletini” gibi kaprislerini kusuyor. Bak Bogdan hocam; Milli Takımı çok sevdiğimden senin yakamızdan düşmeni istiyorum. Sevgiye, geçmişe saygıya gelince; bırak bu işleri devlet su işleri yap. Gel Boğaz’a karşı, dizlerine ekose battaniye örtelim, Cohiba SIGLO VI’simizi tüttürüp, good old days/güzel eski günler nostaljisi yapalım.

Yazarın Tüm Yazıları