Ayşegül yaşını söylemiyor

TRT’de ekrana gelen ‘Son Yaprak’ dizisinin çekimleri nedeniyle Amasya’da bulunan Ayşegül Aldinç, yeni yaşını ekip arkadaşlarıyla kutladı.

Bir sürpriz yapıp kendi doğum gününde Amasya’daki Çin pazarından aldığı irili ufaklı 70 hediyeyi arkadaşlarına dağıtan sanatçıya, şarap sandığı hediye edildi. Kaç yaşına girdiğini söylemek istemeyen oyuncu, ‘Yeni yaşımın beni başkalarına, hayatı da bana karşı daha tahammül edilir hale getirmesini diliyorum. Hayatımda her şey tam değil şüphesiz, ama çok mutluyum. Ayrıca astrologlar bu yılın terazilerin yılı olacağını söylüyor’ dedi. Rol arkadaşları Umut Sezgin ve Şencan Güleryüz, Aldinç’i ilk kutlayan isimlerdi.

Ayrılık oyunu oynuyorlar

Cem Yılmaz’ın sevgilisi Lal Dedeoğlu, kızının basında çıkan haberler yüzünden üzülmesini istemediği için bu ilişkiyi gözler önünde yaşamama kararı almıştı. Karara saygı gösteren Cem Yılmaz ‘Lal’le ayrıldık’ diye açıklama yaptı. Herkes bu sözü ciddiye aldı... Oysa sevgililer basından kaçmak için bir oyun oynuyorlardı sadece... Lal Dedeoğlu, geçen akşam kız arkadaşıyla Beyoğlu Wanna’da eğlendi. Gecenin sonunda arkadaşının onu bıraktığı yer yine Cem Yılmaz’ın Levent’teki evi oldu.

Hocası değil kocası

Popstar Sezen geçtiğimiz günlerde müzik hocası Ahmet Özden’le dünyaevine girecekti. Ancak düğünden bir gece önce yapılan kına gecesi sırasında anneannesini kaybeden Sezen, evlilik tarihini ertelemek zorunda kaldı. Gecikmeli tören, önceki akşam Rumelihisarı Yıldız Teknik Üniversitesi tesislerinde gerçekleşti. Mustafa Sarıgül’ün kıydığı nikah sonrasında, balayı için 3 günlüğüne Antalya’ya gideceklerini belirten Sezen, ‘Ahmet Bey artık hocam değil kocam’ diye espri yaptı. Bu arada ayakkabısının altında 4 ayrı yere Petek Dinçöz adının yazılı olduğunu da söylemeden geçemedi.

Veda yemeği

Ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay, NBA’in Supersonic takımıyla transfer anlaşması yapmak üzere Amerika’ya gitmişti. Sözleşmeyi imzalayıp Türkiye’ye dönen Kutluay, yarın yeni takımıyla çalışmalara başlamak üzere yola çıkıyor. Amerika günleri öncesinde yakın dostlarıyla buluşmak isteyen basketbolcu ile sevgilisi Demet Şener, önceki akşam Harun Tan-Ebru Şallı çiftiyle Loft adlı restoranda buluştu.
Yazarın Tüm Yazıları