Ayak parmaklarını oynatmaya başladı

Bodrum Club Flipper’ın sahibi Ahmet Bayer, geçtiğimiz yaz aylarında Bodrum’da dalış yaparken vurgun yemiş ve felç geçirmişti.

Eşi Sinem Hanım tarafından olay sonrası Almanya’daki bir hastaneye götürülen Ahmet Bey, nihayet tedaviye cevap vermeye başladı. Ayak parmaklarını oynatmaya başlayan Bayer’in durumu düzelince, Sinem Hanım da Bodrum’a gelip işleri kontrol etme fırsatı buldu. Geçtiğimiz gün, arkadaşı Esra Üstünkaya ile birlikte Beyoğlu’ndaki bir balıkçıdaydı. Yemeğin ardından Taksim’deki Dans Bar’a geçen iki arkadaşa, sevgilisi Verda Penso’dan geçtiğimiz aylarda ayrılan Alpay Başaran da katıldı. Üstünkaya, iki kadın yalnız dışarıya çıkmak istemedikleri için arkadaşı Başaran’dan kendilerine eşlik etmesini istediğini söyledi.

Bologna tarzı

Health center, evin alt katında yer alıyor. Turkuaz, beyaz ve altın renklerin hakim olduğu merkezde jakuzi, hamam ve sauna keyfi yaşanabiliyor. Televizyondan uzak kalamayanlar için plazma ekran da unutulmamış.

Mimar Eren Yorulmazer’in adı ve başarıları kısa sürede kulaktan kulağa yayıldı. Birkaç yıl içinde İstanbul, Bursa, izmir, Ankara, Cannes, Paris ve Moskova’da 200’ün üzerinde projeye imza atan Yorulmazer’in son projesi ise Pelican Hill içinde yer alan Bologna villaları. İşte S-mall Report dergisinin bu ayki sayısına konu olan o muhteşem villalardan birkaç detay...

Yaşını saklamıyor

Deniz Kurbanzade, 57’nci yaşını geçtiğimiz hafta sonu Antalya-Belek’teki Adam&Eve Oteli’nde kutladı. Eşi Firuz Bey ve otelin koordinatörü Sedef Baran’ın hazırlattığı doğum günü pastasının mumlarını üflerken çok duygulanan ve gözyaşlarına engel olamayan Deniz Hanım, "Çok mutluyum, yaşımı saklama gereği de duymuyorum" dedi. Kurbanzade, Antalya tatili sırasında Maserati’nin yeni modelinin test sürüşlerine de katıldı.

Türkiye’ye golfü sevdiren adam

Türkiye’de golf sporuna merak saran ilk isimlerdendir Rahmi Koç... Hatta kendisi bu sporla ilgilenmekle kalmamış, çocuklarına da sevdirmiştir; özellikle de Mustafa Koç’a... Kimi zaman aynı turnuvada karşı karşıya gelen baba-oğul, golfün Türkiye’de daha geniş kitlelere ulaşması için ellerinden geleni yapıyor. Koç Holding şirketi Beko’nun sponsor olduğu golf turnuvası da Avrupa’nın en büyük golf organizasyonlarından biri kabul ediliyor.

Gazoz işine girdi

Gökhan Yüzbaşıoğlu, Süzer Plaza’ın altındaki Red Room adlı kulübünü, işletmecisine devretti. Artık gece kulübü işiyle uğraşmak istemediğini söyleyen Yüzbaşıoğlu, bu kararın hemen ardından da Niğde Gazozları’nın Türkiye dağıtımını üstlendi. Geçtiğimiz hafta Niğde’ye giderek sadece bu bölgede dağıtım yapan fabrika sahipleriyle anlaşma imzalayan Gökhan Bey, yeni işini kutlamak için önceki akşam eşi Nurdan Hanım’la Dans Bar’a gitti.

İstanbul’a gelmeyecek

Oya-Bülent Eczacıbaşı’nın oğulları Emre, Harvard’taki eğitimini tamamlamak üzere... Bu yıl diplomasını alacak olan genç Eczacıbaşı, okul bittikten sonra da İstanbul’a dönmeyi düşünmüyor. Babasının, tecrübe kazanması için en az üç yıl Amerika’daki şirketlerde çalışması gerektiğini söylediği Emre, bunun için şimdiden iş araştırmaya başlamış.

50’ye bir kala

Mine Narin, geçtiğimiz gün 49’uncu yaşını kutladı. Yakın arkadaşı Rana Erkan’ın Taksim’deki Ginza Restaurant’ta düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde 20 dostu ile bir araya gelen Narin’in keyfine diyecek yoktu. Grup, bu yemekli kutlamanın ardından da eğlenmek için Dans Bar’ın yolunu tuttu.

Antalya’da ikinci balayı

Naim-Güler Arnas çifti, hafta sonunu Antalya-Belek’teki Adam&Eve Oteli’nde geçirdi. Naim Bey saatlerce nargile başında otururken, Güler Hanım zamanını cilt bakımı, masaj, sauna ve hamam sefası yaparak değerlendirdi. Kızları Müge’yi İstanbul’da bırakıp baş başa tatile çıkan çift, ikinci balayını yaşar gibiydi.

Tapan’ın jesti

Esra-Sinan Gürsoy çifti geçtiğimiz gece Ortaköy Blackk’teydi. Sabaha kadar eğlenen çiftin yanında o gece Ajda Pekkan’ın eski sevgilisi Okan Tapan da vardı. Gürsoylar eve gitmek üzere mekandan ayrılırken, Tapan özel şoförlü otomobilini onlara tahsis ederek jest yaptı. Bu arada Okan Tapan ile Aylin Livaneli’nin ayrıldığı dedikodusu şu sıralar herkesin dilinde... Ben de işin aslını öğrenmek için şu sıralar Londra’da bulunan Livaneli’nin arkadaşlarını aradım ve onlardan Livaneli-Tapan aşkında sona gelindiğini öğrendim.

Ünlülerin yeni gözdesi

Levent’te faaliyet gösteren Plusmed adlı güzellik merkezi, bakımını ihmal etmeyen kadınların buluşma noktalarından... Merkezde, cilt bakımından vücut bakımına, selülit tedavisinden lazer epilasyona kadar çok çeşitli hizmetler sunuluyor. Mekanın en çok ilgi gören hizmetlerinden biri de Oksijen Terapi...

Sahibi Ersu değilmiş

Geçtiğimiz hafta, Kaya Ersu’nun eşiyle birlikte Ortaköy Blackk’teki bir doğum günü partisine katıldığını yazmış, aynı haberde Kaya Bey’in Ersu Meyve Suları’nın sahibi olduğunu belirtmiştim. Oysa Ersu Meyve Suları, Akman Holding kuruluşuymuş. Sahibi de Ali Akman’mış. Ersu Meyve Suları halka açık bir firma olduğundan, ilgili her haber SPK’nın denetimindeymiş ve bu yanlışlık firmayı zor durumda bırakmış. Hatamı düzeltmek istedim.
Yazarın Tüm Yazıları