Auranızın rengini tanıyın (2)

İnsan aurasındaki temel renklerden birkaçını ve özelliklerini anlatmaya başladığım dünkü yazının devamını yeşil, mor ve gri renklerin kısa tarifiyle sürdürüyorum.

Renkleri inceleyerek kendi özelliklerinizle bütünleştirebilirsiniz. Aura görme çalışmaları yapabilirsiniz, ancak aurayı görecek duruma gelmeseniz bile renklerin işaret ettiği özellikleri kendinizle bütünleştirebilir, böylece kendi renginizi keşfedebilirsiniz.

İçinizde uyanmasını ve gelişmesini istediğiniz özelliklerin bilincinize yükselmesi için o özellikle bütünleşen renkleri üzerinizde ve etrafınızda bulundurarak yeteneklerinizin güçlenmesini sağlayabilirsiniz.

Yaptığınız işte başarı oranınızı yükseltmek için o işle bağlantılı renklerden faydalanabilirsiniz. Mesela iletişimle ilgili çalışmalar yaparken çevrenizde ve üzerinizde sarı renk bulundurmak, zihin potansiyelinizi harekete geçirecek ve iletişimde bulunduğunuz kişilerle daha başarılı görüşmeler yapacaksınız. Veya hayal gücü ve yaratıcılık gerektiren konulara yönelik çalışmalar sırasında mor rengi kullanabilirsiniz.

YEŞİL: Doktor ve şifacıların auralarında bu renk hakimdir. Yeşilin içine uyumlu biçimde karışmış parlak kırmızılar, o kişinin iyi bir cerrah olduğunu gösterir. Ayrıca, öğretmenlerin de rengi yeşildir. Yeşille birlikte mavi ışıltılar görülüyorsa o, iyi bir öğretmendir. Canlıların sağlık ve gelişmeleriyle ilgilenen kişilerde görülen bu renk, sıcak ve samimi arkadaşlıkları da işaret eder. Fakat, yeşilin arasında sarı görülüyorsa, o kişinin arkadaşlığına güvenilmez. Yeşil-mavi karışımı ya da yeşil parlak maviye dönüşüyorsa, ona güvenebilirsiniz.

MOR: Dinle ilgili olan kişilerin hakim rengidir. Ayrıca sanatçıların ve yaratıcılıkla bağlantılı çalışmalar yapan kişilerin rengidir. Mor-indigo karışımı, kalp problemini gösterir.

GRİ: Az gelişmiş veya sağlık sorunu olan kişilerin aurasında bu renk hakimdir. Diğer renklerin arasında griler varsa, hem sağlık sorunu hem de kişilik zayıflığı var demektir. Bir organın üzerinde görülürse o organda ciddi sağlık sorunları olduğunu, hatta organın ölüyor olduğunu gösterir. Başı ağrıyanların auralarının en üst bölümünde duman rengi grilik görülür.

Pürüzleri temizleme zamanı

Korkuları tetikleyen olayların meydana geldiği bir dönemi işaret eden gökyüzünün konumu, bugün korkularla başa çıkabilecek tedbirler almak için araştırmaların derinleşeceğini gösteriyor. Geleceğe yönelik uzun vadeli projeler yapılabilir. Ancak projeleri uygulamak için yarım kalmış eski işleri tamamlamak gerekecek. Unutulmuş bazı evraklar veya benzeri ihmal edilmiş işler yüzünden ortaya çıkan pürüzleri temizleme zamanının geldiğini işaret eden gökyüzünün konumu ile ilgili önemli değişikliklerin yapılacağını gösteriyor.
Yazarın Tüm Yazıları