Astrolojik ilişkiler

RUMUZ: BALIKADAMYükselen burcunuz Başak, doğum haritanızda Ay Oğlak burcunda duruyor.

İsteklerinizi gerçekleştirmek için bütün gücünüzü ortaya koyabilir ve sakınmadan davranabilirsiniz. Özellikle kendinizi ortaya koymak için büyük bir gayret gösterebilirsiniz, fakat bu sırada önemli ayrıntıları gözden kaçırmanız mümkün. Düşündüğünüzü ortaya koyarken sevdiğinizi ve yakınlarınızı da düşünmeye özen göstermelisiniz. Gizli kapaklı işlerden hoşlanmadığınız için bazı şeyleri gizlemek isteseniz bile bundan rahatsızlık duyarsınız.

Doğum haritanızda sezgileri ve duyarlılığı yüksek biri olduğunuz görünüyor. Ayrıca iyi duygularınız kuvvetli olduğu için olaylara olumlu açıdan bakabiliyorsunuz ve bu haliniz ilişkilerinize yansıyor. Ancak zaman zaman kuruntular ve endişeler içine girebilirsiniz. Size sıradışı, farklı konularla ilgilenen ve zekasını ortaya koyan kişiler çok çekici gelir. Aynı zamanda ilişki ihtiyacınız da çok yüksek. Sevdiğiniz kişinin yükselen burcu Terazi. Astrolojik açıdan aranızdaki ilişkinin uyumlu olduğunu söyleyebilirim. Birbirinize çok çekici gelmiş olmalısınız. Birbirinizin ne istediğini anlayabilir ve uygun davranabilirsiniz. Hatta önümüzdeki yıl aniden evlenme kararı alabilirsiniz. Temmuz ayında meydana gelen olaylar kafanızın karışmasına neden olacak.

Dikkat gerektiren konularda tedbirli olmalı ve aklınızdan geçenleri söylemeden önce bir kez daha düşünmelisiniz. Özellikle sevdiğinizle ilgili kuruntularınızı yansıtmamaya özen gösterin. Yoksa aranızda yanlış anlamalar olabilir. Karar vermek için ağustos ayını bekleyin.

RUMUZ: POISON

Yükselen burcunuz Yay. Büyük değişimler döneminde bulunuyorsunuz. Önümüzdeki yıl ev, aile konuları ile ilgili olarak radikal değişiklikler yapabilirsiniz. Bu sıralar ilişkinizde bazı sorunlar yaşıyor olmalısınız. Kafanız ve düşünceleriniz karışmış. Ağustos ortasına kadar yeni kararlar almaktan kaçının. Mektubunuzda bahsettiğiniz kişiye aşık olarak aranızda bir ilişki başlamış.

Ancak özellikle cinsel açıdan birbirinize çok çekici geldiğiniz halde, sizin baskıcı ve değiştirmek için zorlayıcı tavrınız nedeniyle sorunlar çıkmış olabilir. Partneriniz çok uyumlu ve tartışmadan kaçınan biri olsa da oldukça kuvvetli bir yapısı var. Onu değiştirmeye çalışmadan olduğu gibi kabul etmeye çalışırsanız, ilişkiniz istediğiniz yönde gelişebilir. Aslında o sizi çok mutlu edebilir. Fakat onu zorlamaktan kaçınmalı ve davranışlarınızda biraz değişiklik yapmalısınız.

Duygular derinleşiyor

Ev, emlak, yatırım ve benzeri konuların gündeme geleceği bir gün. Bilinçaltını tetikleyen olaylar ilginç durumların ortaya çıkmasına neden olabilir. Emniyet ve tedbir gerektiren durumlar ortaya çıkabileceği gibi, özgürlük ihtiyacının yaratabileceği durumlar son derece dikkat çekici ve etkileyici olacak. Geçmiş olaylar ve unutulmuş konular gündeme gelebilir ve tarihin karanlıklarında gizli kalmış konular ortaya çıkabilir. Duyguların derinleşmesi ve olayların sorgulanması, farklı isteklerin uyanmasına neden olacak.
Yazarın Tüm Yazıları