Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Yengeç Temmuz 2023: Olaylara sadece kendi pencerenizden bakmayın

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yengeç Temmuz 2023: Olaylara sadece kendi pencerenizden bakmayın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 12:44

3 Temmuz’da 11 derece Oğlak burcunda Merkür etkili dolunaya Boğa burcunda seyahat eden Jüpiter’den güzel bir destek var.

Haberin Devamı

Gündeminizde ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, iş birlikleri ve sözleşmeler var. Bu dolunay zamanı bir yerlere kaçabilir, eğitimlere ve seminerlere katılabilir ve daha önce hiç olmadığı kadar aktif iletişim içinde olabilirsiniz. Ancak partnerinizle veya ortağınızla iletişim kurarken onu da dinlemeyi ihmal etmeyin, olaylara sadece kendi pencerenizden bakmayın.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yengeç Temmuz 2023: Olaylara sadece kendi pencerenizden bakmayın

Fikirlerinizle ilişkilere önemli bir şekilde yön verebilirsiniz. Jüpiter’in olumlu açısıyla para kazanabileceğiniz anlaşmalar yapabilir veya ortaklıklar kurabilirsiniz. Bazılarınız dostlarıyla ortak işlere girişebilir. Bu dönem sosyal hayatınızdan yana da çok güzel destekler alabileceksiniz. Bazılarınız uzun süreli bir ilişkiye yelken açabilir.

Haberin Devamı

Bazılarınız uzun süreli bir ilişkiye yelken açabilir.

17 Temmuz’da 24 derece Yengeç burcunda yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Plüton’un sert bir etkileşimi, Balık burcundaki Neptün’ünse güzel bir etkileşimi olacak. Yapmayı planladığınız her türlü değişiklik için bu yeniay destekleyici olacak. Kendinize odaklanmak isteyeceğiniz, kişisel planlarınıza, fiziksel olarak nasıl göründüğünüze önem vereceğiniz bir süreç. Ancak ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konusunda sert davranmaktan kaçının.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yengeç Temmuz 2023: Olaylara sadece kendi pencerenizden bakmayın

Takıntılı ve dediğim dedik tavırlar ilişkilere geri dönülmesi zor tahribatlar verebilir. Plüton’un sert etkileşiminden dolayı varsa bazı sözleşmeli işleriniz bitebilir. Hatta karşınızdaki insanların sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Ama diğer yandan Neptün’ün güzel etkileşimiyle eğitim, yurtdışı, hukuk ve medyayla ilgili güzel yardımlar alabilirsiniz ve bu konularda oldukça yaratıcı işler gündeme gelebilir. Size ruhsal açıdan iyi gelecek bir seyahate çıkabilir veya yeni bilgilere ulaşabilirsiniz.

Dediğim dedik tavırlar ilişkilere geri dönülmesi zor tahribatlar verebilir.

23 Temmuz’la 4 Eylül arası Venüs Aslan burcunda geri hareket edecek. Parasal konularda bereket düşebilir, maddi olarak beklentileriniz yeterince karşılanmayabilir. Elinizdeki bir ürünü istediğiniz paraya satamama ihtimaliniz de var. Öte yandan kaybettiğiniz değerli eşyanızı bulabilirsiniz. Ama değerli ve pahalı eşyanıza da göz kulak olun, kaybetmeyin!

BAKMADAN GEÇME!