Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Yengeç Mayıs 2023: Eski aşklar yeniden gündeme gelebilir

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yengeç Mayıs 2023: Eski aşklar yeniden gündeme gelebilir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 12:38

5 Mayıs’ta 14 derece Akrep burcunda Ay tutulması yaşanacak. Bu tutulmaya retro Merkür’ün sert bir etkileşimi, Yengeç burcundaki Mars’ın da güzel bir desteği olacak.

Haberin Devamı

Özel hayatınız, çocuklar, borsa ve yatırıma ilişkin önemli krizleri yönetmeniz gerekebilir. Diğer yandan bekârsanız bu dönem eski aşklar kapınızı çalabilir. Eskiden aldığınız ve size keyif vermiş bir eğitime geri dönebilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Yalnız yatırım konusunda temkinli adım atın ve işin uzmanından destek alın. Mars’ın olumlu etkisiyle yaratıcılık gerektiren işlerde başarı şansınız yüksek. Çocuk sahibi olmak için de adımlar atabilirsiniz.

Jüpiter, neyin hayalini kuruyorsanız buna ulaşmanız konusunda size güçlü kişilerden güzel destekler getirecek.

16 Mayıs’ta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter, Boğa burcuna geçecek ve 26 Mayıs 2024’e kadar burada kalacak. 11’inci evinize giren Jüpiter, sosyal çevrenizi genişletmeye çalışacak, siz maddi-manevi desteğini göreceğiniz birçok insanla bir araya getirecek. Hedeflerinize ulaşmanız için türlü fırsat ve şanslarla karşılaşacaksınız. Daha iyimser, daha barışçıl ve sahiplenici bir tavra bürünebilirsiniz.

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yengeç Mayıs 2023: Eski aşklar yeniden gündeme gelebilir

Arkadaşlarınızla size kazanç sağlayacak projelere başlayabilir, büyük organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Bunlar, başka insanlara da fayda sağlayacak projeler olabilir; derneklerde çalışabilir, hayır işlerine zaman ayırabilirsiniz. Umutlar ve istekler alanında ilerleyecek olan Jüpiter, neyin hayalini kuruyorsanız buna ulaşmanız konusunda size güçlü kişilerden güzel destekler getirecek.

Özgürlük teması ön plana çıkabilir.

19 Mayıs’ta 28 derece Boğa burcunda bir yeniay meydana gelecek. Dostlarınızla bir arada olmak, onlarla yemek-içmek, zaman geçirmek size iyi gelecek. Dostluk ilişkilerinizde güven ve sadakati sonuna kadar hissedeceksiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yengeç Mayıs 2023: Eski aşklar yeniden gündeme gelebilir


21 Mayıs haftasında Mars’la Plüton arasında gergin bir görünüm var. Eviniz, yuvanızla ilgili kontrolü ele alıp yeniden düzenlemeniz, disipline etmeniz gerekebilir. Yöneticilerinizle ilişkinizde zorlanabilir, emir almaktan hoşlanmayabilirsiniz. Özgürlük teması ön plana çıkabilir, meydan okumaya müsait olabilirsiniz. Partnerinizle ilişkinizde de karşı tarafı kışkırtıcı davranışlar içinde bulunabilirsiniz veya karşı tarafın yaptığı/söylediği şeyler size çok fazla batabilir.

BAKMADAN GEÇME!