Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Yengeç Nisan 2023: Aile içindeki ufak bir sorunu büyütmeyin

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yengeç Nisan 2023: Aile içindeki ufak bir sorunu büyütmeyin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 12:33

6 Nisan’da 16 derece Terazi burcunda Jüpiter etkili bir dolunay meydana gelecek. Ev, aile, yuvaya ilişkin elinizdeki işleri tamamlama sürecinde olabilirsiniz.

Haberin Devamı

İşin içinde Jüpiter varken önünüzde bazı fırsat ve şanslar da gelecektir. Belki de aradığınız evi bulabileceksiniz. Veya ev almak gibi bir niyetiniz vardır ama çok pahalı geliyordur, karşınıza düşeş bir olasılık çıkabilir. Bu dönem toprak ve arsa gibi alanlara yatırım yapabileceksiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yengeç Nisan 2023: Aile içindeki ufak bir sorunu büyütmeyin

Ailenizden harika destekler alırken, ev içindeki sorunları da rahatlıkla çözüme kavuşturabileceksiniz. Yine de şu uyarıyı yapmadan geçemeyeceğim: Jüpiter her zaman her şeyi büyütür. Aile içindeki ufak bir sorunu kocaman hale getirmeyin. Bazılarınız köklerinizle ilgili derin araştırmalar da yapabilir.

Kariyerinizle ilgili konularda arada kalabilir, seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.

20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda Jüpiteryen bir Güneş tutulması meydana gelecek. İşiniz ve kariyerinizle ilgili harika gelişmeler söz konusu olacaktır ama önce şunu anlatmam gerek: 29 derece arada kalma ve sıkışma derecesidir. Bu yüzden de kariyerinizle ilgili konularda arada kalabilir, sıkışabilir, seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Bu tutulma yeni başlangıçlar için eskiye bir nokta koymak gerektiğine işaret eder. Belki de yeni bir iş fırsatı elde edeceksiniz ama eski iş yerinizden ayrılmak da işinize gelmeyecek. Ancak işin içinde Jüpiter olduğundan kariyerinizle ilgili acayip keyifli etkiler devrede olacak. Terfi, yeni bir iş, kendi işinizi kurma, ünlü olma, yaptıklarınızın takdir görmesi gibi etkiler var. Hatta belki bazılarınız yurtdışı bağlantılı işlerde önemli görevler alabilirsiniz. Bu tutulmanın bir diğer olası etkisiyse evlilik!

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yengeç Nisan 2023: Aile içindeki ufak bir sorunu büyütmeyin


21 Nisan’la 15 Mayıs arası Merkür Boğa burcunda geri hareket edecek. Dostlarınızla yaptığınız planlarınız sürekli değişebilir ve bu durum sizi strese sokabilir. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz ama temkinli olun, yanlış anlaşmalar yüzünden sorunlar oluşabilir.

BAKMADAN GEÇME!